Kuultoa!

Juuri kun päästiin varjostusten ihmeelliseen maailmaan syvälle, tulee kesämeikkiin uusi hitti:
Strobing!

Eli kuultoa tai kiiltoa, ihan miten haluat sen ilmoittaa :)

Hylkään nyt hetkeksi puuteriset hohtotuotteet ja päätin esitellä kaikista helpoimman tavan luoda kasvoille kevyt kesäinen kuulto. Kuultovoiteita on lähes jokaiselta meikkisarjalta lanseerattu, mutta miten niitä kannattaa käyttää, yksin vai erikseen vai sekoitettuna meikkivoiteeseen?Mielestäni helpoin tapa luoda kasvoille kevyt kuulto tapahtuu sekoittamalla nestemäistä meikkivoidetta ja kuultovoidetta keskenään.

 Jos käytät kuultovoidetta pelkästään, kannattaa huomioida  muutama seikka:

1. Jos ihosi on sekaiho/rasvoittuva, kuultovoide ei istu ihollesi kauniisti ilman meikkivoidetta. Ihon oma tali voimistaa kuultoa, joten kannattaa sekoittaa mukaan muutama tippa mattapinnan jättävää meikkivoidetta. Hyvän mattapinnan saat esim. Maybellinen Fit Me -meikkivoiteella. 

2. Kuultovoide on yleensä aika tummansävyistä, joten ihan vaalealle iholle kannattaa annostella kuultovoidetta pieni määrä. Keskity lisäämään kuulto vain esim. poskipäille, nenän selkään ja leukaan.

3. Jos ihosi on rasvoittuvaa sorttia, jätä kuultovoiteen alta pois kosteusvoide. Kuultovoide itsessään kosteuttaa ihoa.

Jotkut tykkäävät ensin levittää puhtaille kasvoille kuultovoiteen ja tämän jälkeen päälle meikkivoiteen. Toimii, mutta saat tasaisemman lopputuloksen, kun sekoitat voiteet keskenään ja levität sormin/siveltimellä tuotteen kasvoille. Lopuksi voit vielä meikkivoiteen päälle levittää poskipäille pelkkää kuultovoidetta, jolloin saat poskipäille voimakkaamman efektin.

Tässä omat TOP 3 suosikkiani tällä hetkellä.
Valitettavasti omasta TOP3:sta löytyy tuote, jonka valmistus on viime vuonna lopetettu. Listasin tuotteen kuitenkin mukaan, jos vielä siihen kaupassa törmäät, kaappaa se ihmeessä kassan kautta kotiin :)Benefit Dew the Hoola. Tämä voide on näistä kolmesta se, jota olen käyttänyt yksinään kasvoilla. Tykkään tuotteesta, koska tämän avulla ihosta tulee heti luonnollisen päivettyneen näköinen. Miinusta tuotteen saatavuudesta (Suomessa ei myydä Benefit:tiä) ja tuoksusta. Tuoksu jäljittelee itseruskettavan tuoksua...
Oman Hoolani olen ostanut Tukholman Sephorasta. Ostin Benefitin testeripaketin ja tämä tuote tuli siinä mukana. Kyseisen paketin saat tilattua Sephoran kotisivuilta. Paketissa oli mukana vasemmalta: huulikiilto, ripsiväri, aurinkopuuteri, kuultovoide ja poski/huulipuna.Kicks:in Illuminator on IHANA! Annostele tätä varovasti, koska tästä tuotteesta tulee todella intensiivinen kuulto! Tuoksu on myös hyvin kemiallinen, se ei allekirjoittanutta miellytä. Mutta hohde mikä tästä tuubista tulee, miellyttää :)
Muutenkin, jos etsit huokean hintaista meikkisarjaa, niin kannattaa tutustua Kick:sin omaan Kicks -meikkisarjaan. Olen ostanut heiltä useita meikkejä aina pohjustuksista kynsilakkoihin ja en löydä kyllä mitään valittamista. Pitääköhän aina muuten etsiä jotain valittamista tuotteista? :)
Hinta n. 14€, Kicks.

Tämän kolmikon vaalein ja helpoin tuote on Lumenen Beauty Base. Vaalea, kaunis kuulto ja ehdottomasti paras tuoksu! Tätä kuultovoidetta uskallat lisätä kasvoille ilman meikkivoidetta, pelkäämättä ihon kuultavan liikaa. Esittelen tämän tuotteen, VAIKKA kyseisen tuotteen valmistus on lopetettu. Jos siis jostain kaupasta tämän tuotteen vielä bongaat, niin suosittelen ostamaan. Lumenelta löytyy korvaava kuultovoide, joten kannattaa kurkata nämä Lumenen tuotteet esim. Sokokselta.


Tässä vielä tuotteet swatsattuina:
ylhäällä Benefit, keskellä Kicks ja alhaalla Lumene.

Eija


Kommentit

Suositut tekstit