Wave!

Meri, veneily, aallot, aurinko, kalastus...

Ajatus tähän kyseiseen meikkiin syntyi, kun avasin uuden luomiväripalettini ja korkkasin sen käyttöön. Näitä "Tukholman tuliaisia Sephorasta" riittää ja tiputtelen niitä esittelyyn vähitellen.


Tässä pieni kirjanen, jonka sisällä on n. 70 erilaista luomiväriä. Osa väreistä on taattua Sephora laatua, eli pigmenttiä löytyy, väri ei varise jne. Osa sävyistä on hyvin hentoja, mielstäni jopa olemattomia. 


Kun kirjasen avaa, sisältä paljastuu semmonen väripläjäys että! Keskellä isoimmat sävyt on pohjustaja (vasemmalla) ja korostussävy (oikealla). Vasemmalla on Nudet ja oikealla on liilat, turkoosit ja kultaiset. Mukana tuli lisäksi sivellin ja kaksi rajauskynää. Vasemmalla puolella on musta kynäkajal ja oikealla harmaa/hopea rajauskynä. Nämä kajalit ovat niin hyvä pigmenttisiä! Olin todella iloinen kun mukaan tuli tuo musta rajauskynä, itselläni on se käytössä viikoittain!
 Ja nyt siis kylkiäisenä sain uuden :)
Näitä paletteja oli Sephorassa jäljellä 4 kappaletta, minä ja ystäväni sujautimme empimättä ostoskoriin omamme :)
Huima alennus lisäsi "pakko mun on toi ostaa" -tunnetta, koska paletin päällä oli -70% alennus ja hintaa paletille jäin n. 25€.
Käytin tähän meikkiin kuvassa olevia sävyjä. Lisäsin vihreää irtoglitteriä alaluomelle, joka on Face Stockholmin kokoelmasta. 


Pohja: Isadora Nude Sensational -meikkivoide 

Kulmat: Anastasia Beverlyhills DipBrow, sävy Chocolate

Aurinkopuuteri: Benefit, sävy Hoola

Rajauskynä: KatVonD sävy Trooper

Ripsiväri: Benefit, "They are real!"Milläs mielellä viikonloppuun? :)

Täällä odotellaan jo perhettäni saapuvaksi Valkeakoskelta vierailulle.
Tietää siis lauantaiksi kalastusreissua isän kanssa merelle! :)

Ei muuta kuin kireitä siimoja! :)


Eija


Kommentit

Suositut tekstit