Aurinkopuuterin ihmeellinen maailma

Hei kaikki ihanaiset!

Hyvääkö kuuluu? 

Täällä meikäläisen hipiä alkaa valmistautua jo kesään ja ihan pieni varaslähtö täytyy ottaa aurinkopuuterin avulla :)

Moni vierastaa aurinkopuuterin käyttöä. Ymmärrän täysin, sillä moni pelkää lisätä ruskeaa sävyä kasvoille varsinkin talven jäljiltä, jolloin iho on vielä meillä monella hyvin vaalea. 

Aurinkopuuterin funktio on luoda kasvoille päivettynyt sävy ja/tai voit vain varjostaa aurinkopuuterilla kasvoja. Tee kuitenkin vain jompikumpi: Jos lisäät poskipäille aurinkopuuteria poskipunan sijaan, niin älä enää lähde lisäksi varjostamaan kasvoja! Tulee muuten vain yksi iso tunkkainen look :)

Jos teet varjostukset puuterilla, valitse mieluummin mattasävy. Jos taas haluat reilusti hehkua iholle, kannattaa valita sävy jossa on mukana hieman kuultoa. 
Itse käytän näitä kuultopuutereita ainoastaan poskipäille, decolteelle ja olkalinjaan. 

Käytän ympäri vuoden aurinkopuuteria, lähinnä varjostuksiin. Oikean sävyn valitseminen on todella haastavaa, koska moni aurinkopuuteri taittaa helposti oransiin. MUTTA. Yksi takuuvarma puuteri mulla on takataskusssa. Se on Benefitin Hoola. Mattasävy, jolla saa kerrostaen todella näyttävät varjostukset. Ei taita keltapohjaisella iholla oransiin. MIINUS: kyseistä aurinkopuuteria ei myydä Suomessa :( Netistä voit sen kyllä tilata, jos tämä tieto yhtään lohdutti. Ostin omani Tukholman Sephorasta. Hinta 
n. 35€. Tämä kyseinen sävy on tarpeeksi vaalea suomalaiselle iholle, jolloin kesän kynnyksellä tehdyt aurinkopuuterivarjot eivät ole liian tummia. 

Kannattaa kyllä vielä kurkata Lumenen aurinkopuuterit, koska ne on suunniteltu suomalaiselle iholle, huomioiden meidän ihonsävyn vaaleus. 

Mutta hei. Vuorossa on taas hyvin "eijamainen" selostus ja kuvitus, miten ja mihin lisäät aurinkopuuterin.

Aloitetaan!Tee varjostus poskiluun alle. EI liian alas,muuten ilmeestä saattaa tulla masentunut ja väsynyt. Poskiluun saat parhaiten näkyviin tekemällä ns. kala ilmeen. Eli imaise posket sisään ja katso peiliin kohtisuorassa. Näkyvä kuoppa poskiluun alla on oikea kohta lisätä puuteri. 
Aloita korvan edestä ja etene kohti kasvojen keskiosaa. Tee pieniä pyöriviä liikkeitä siveltimen kanssa, jotta saat rajat häivytettyä. Muista, että tarvitset tähän tarpeeksi pienen siveltimen, jotta saat värin menemään kauniisti poskiluun alle. Itselläni on käytössä poskipunasivellin, joko pyöreä tai viistopäinen.Ota siveltimeen lisää puuteria ja aloita levitys ohimokuopasta. Etene pyörivin liikkein kohti otsaa, mutta muista edetä hiusrajaa pitkin. Älä tuo väriä liikaa keskelle otsaa! Pääpaino pysyy hiusrajassa. Voit halutessasi sipaista kevyesti aurinkopuuteria lisäksi nenänvarteen ja leukaan.Leukalinja piirretään esiin aurinkopuuterin avulla. Tämä varjostus kaventaa kasvoja ja suosittelen kokeilemaan tätä kikkaa myös ikääntyvällä iholla. Vanhetessa kasvojen malli ja linja laskee, mutta tämä kevyt varjostus saa leukalinjan nousemaan ylöspäin.
Lopuksi sipaise väriä vielä leuan alle, näin annetaan kaksoileualle kyytiä! :)

Tarkista aina levityksen jälkeen tulos. Lisää väriä, jos varjostus ei näy lainkaan luonnonvalossa. 

VALMIS!Toivottavasti tästä tutoriaalista on apua ja uskaltaudutte kokeilemaan aurinkopuutereita! :)

Eija


Kommentit

Suositut tekstit