Kynsikeskiviikko!

No mutta moikka moi pitkästä aikaa!

Viikonloppu sujui rattoisasti merellä kalastaen, mutta ainuttakaan kalaa ei tullut :)
Ilmat sen sijaan oli laidasta laitaan; aurinkoa, tuulta, vesisadetta, lunta ja räntää!
Nyt on heti alkuun pakko kertoa sunnuntai aamun tapahtuma:

Isäni lähti jo varhain kalaan ja ajattelin, että itse menen vasta hieman lähempänä puoltapäivää mukaan. Aamu oli mitä hienoin, aurinko paistoi ja meri oli tyyni. Isäni saapui rantaan noin klo 11 ja kertoi, että merellä oli suojaisissa paikoissa auringonpaisteessa jopa kuuma! Sanoin tiukasti takaisin, että aurinkorasvaa ois kyl hyvä laittaa, ei sieltä nyt ehdoin tahdoin tarvi ihosyöpää hakea! Jaa jaa, selvä se, pakkohan sitä oli sitten molempien aurinkorasvaa laittaa, koska ilma oli lämmin ja aurinko suorastaan porotti. 

Ehdimme matkustaa veneellä n. 5 minuttia, kun isäni sanoi, että ompas synkän näköisiä pilviä tulossa meitä kohti. Pidin silmiä kiinni, rentouduin, nautin rauhallisesta veneilystä ja sanoin, että ei ne pilvet tänne tule, taitaa mennä rantojen kautta ohi. TÄMÄN sanottua, aurinko meni pilveen ja tuuli yltyi. Kaksi minuuttia myöhemmin satoi vaakatasossa LUNTA!

Isäni pyyhki silmiään koko ajan ja sanoi:
"En kai mää ny nää mitään, kun nää AURINKORASVAT valuu silmiin!!!" 

Siis mä en muista koska mä olisin nauranut viimeksi niin paljon. Itkin ilonkyyneleitä koko venematkan ja kyllähän mun isäkin alkoi nauraa, kun lumisade muuttui rännäksi, tämän jälkeen tuli vielä kova tuuli ja lopuksi, kun kaikki aurinkorasvat oli valunu pitkin naamaa (ja pyyhitty pillkihaalareihin) iski semmonen auringonpaiste ettei paremmasta väliä.

Meillä on aina niin hauskaa. Välillä jopa niin hauskaa, että tulee kalaa myös :)
On todella ihanaa kun mulla on ihanat vanhemmat ja isän kanssa yhteinen kalastusharrastus. Monet reissut ollaan naurettu vedet silmissä ja keskusteltu maailman menosta. 
Näiden viikonloppujen jälkeen on taas mukavaa jäädä odottamaan seuraavaa reissua, käydä Motonetissä ostamassa vieheitä pakkiin ja uskotella itselleen, että kyllä mä vielä sieltä mereltä jotain syötävää mukanani tuon. 

Toi kalastus on vähän niinkuin lottoaminen. Joka kerta kun laittaa lapun vetämään, niin miettii, että mihin mä sitten ne voittorahat käytän. Noh, suurella todennäköisyydellä, lottovoittoa ei tullut ja ajattelen, että no hitto se oliskin ollu ihan liikaa se 18 miljoonaa :)
Kun meet kalaan, niin sitä heti ajattelee kun siima menee veteen, että mä oon valmis nostaan sen 6 kilon kuhan! Ja kun sitä Kuhaa (tai muuta kalaa) ei tullut, niin on kuitenkin ihan tyytyväinen, että lähti, sai hieman rusketusta merellä, raitista ilmaa ja uutta kokemusta.

Mutta hei, anteeksi vuodatus, teitä varmaan kiinnostaa ne kynsikuvat :)


Tämä ihastuttava Star Gager -pullo on ostettu jo pari vuotta sitten eräästä kauneudenalan tukkuliikkeestä. Kyseessä on monikäyttöinen tuote. Tätä hienojakoista glitterijauhetta voi hyödyntää esim. meikeissä tai suihkuttamalla kevyesti vastalakattujen kynsien päälle. Tämä pullo on kuin kaunis entisaikojen hajuvesipullo, jossa on musta pumppu, jota painamalla tuotetta leijuu kevyesti ilmaan.Tein liukuvärjäyksen keskisormen ja nimettömän kynsille kahdella lakalla. Lisäsin hieman hopeaa lakkaa kevyesti koristeraidoiksi. Lopuksi suihkin päälle glitterjauhetta ja annoin lakan kuivua. IHANA HOHTO! 
Ainoa miinus on se, että kun suihkit jauhetta, sitä sitten oikeasti on joka paikassa! Nimimerkillä vessan lattia menee pian pesuun...

Jos törmäät tämäntyyppisiin pulloihin, niin suosittelen kuitenkin ostamaan. Kesällä voit kevyesti suihkia esim. dekolteelle hohtoa tai hyödyntää jauhetta kynsillä. Tuotetta voi myös suihkauttaa kämmenelle, lisätä hieman kosteusvoidetta ja hieroa tuote sääriin. Saat kauniin hohteen säärille!


Eija

Ps. Kesää kohti mennään kovaa vauhtia ja pian alan kirjoittamaan hieman vapaammin "kynsikeskiviikkoja". Luvassa hiukan muutoksia blogiin, viikoittain vaihtuu yksi teemapäivä ;)
Välillä tulee "Maskara maanantai", "Kynsikeskiviikko" tai "Kosmetiikantieto torstai".

Mitä mieltä muutoksesta?

Kommentit

Suositut tekstit