Kuis pyyhkii?

No niin! Kynsikeskiviikossa täräytän esittelyyn kynsilakanpoistonesteen.
Juu-u. 
Luit oikein.

Tämä pönttö ei todellakaan ole markkinoiden uusin innovaatio ja muutamilta merkeiltä olet siis saattanut nähdä tämmöisen kaupan hyllyllä.
Mutta koska se on niin hauska ja yllättävän käytännöllinen, niin nyt se saa palstatilaa blogissani.
Ensinnäkin, millä nimellä tätä tulisi kutsua? Mä näköjään kutsuin sitä "pöntöksi"! :)
Kynsilakanpoistopönttö.
Onkohan tässä yksi syy, miksi mä en keksi meikkifirmoilla nimiä tuotteisiin :)Ostin tämän Tukholman Sephorasta hintaan 7€. Olen monta kertaa ollut hilkulla ostamassa tämmöistä kynsilakanpoistoainetta, mutta aina se on vain jäänyt ja jäänyt. 
Alemmasta kuvasta huomaat, että kierrekorkin alla on musta tyyny, joka siis puhdistaa kynsilakan pois. Olin ihan varma, että tämän käytön jälkeen kynsinauhoista on jäljellä vain muisto! Mutta toisin kävi. Itse lakanpoistoaine ei ollut lainkaan kuivattavaa, mutta se puhdistaa lakat pois todella helposti.

Tein tästä kuvasarjan :)


Aloita käyttö ravistamalla avaamaton pullo muutaman kerran. Näin sisällä oleva pehmeä tyyny kastuu kauttaaltaan lakanpoistoaineesta. Itse tyyny oli tiukasti korkin sisällä, joten sitä piti varovasti nostaa hieman ulospäin.


No mitäs sitten? Sormi työnnetään pehmusteen sisälle, odotettaan n. 10 sekuntia, pyöritetään kynttä tyynyä vasten kevyesti ja ihmetellään lopputulosta :)Joo-o. Kyllä. Siis lakat lähti! Ja siististi lähtikin.
Mites glitterilakka? Juu ei. Glitterit repivät tyynyä, ei kuitenkaan onneksi rikki, mutta lakka ei lähtenyt. Yksivärinen lakka lähti irti kuin unelma ja tästä tuli uusi lempparini lakanpoistoon.

Kun lopetat lakkojen poistamisen, sulje purkki ja käännä sitä muutaman kerran ylösalaisin, jolloin puhdistustyyny puhdistuu lakasta.

Miinus: Muista välillä kääntää poistoainepulloa suljettuna, jolloin tyyny puhdistuu vanhoista lakoista. Huomasin tämän kun aloin putsaamaan toisen käden sormia, yhtäkkiä vanha lakka tyynystä tahri kynsiä. Käänsin pulloa ja matka jatkui taas kohti puhtaita kynsiä.
Voi että miten mä tykkään tällaisista innovaatioista! 

Mm. Isadoralta ja Lumenelta löytyy myynnistä samantapainen pullo. Hinta n. 9-11€. Isadoraa ja Lumenea myy mm. Sokos tavaratalot.

Mites on?
Lähteekö joku testaamaan ja ostamaan tälläisen purkin?

Eija

Kommentit

  1. Mulla on Dermosilin tällainen ollut jo pitkään. Toimii tosiaan hyvin peruslakoilla, ei glittereillä. Hinta 5,80€

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit