Uusia tuulia, uusia meikkejä!

Moikka moi!

I-HA-NAA! Nyt mun mielestä syksy on kauneimillaan! Aamuisin ihan muutama aste pakkasta, puissa ja pensaissa kauniit värit :)

Postissa odotti paketti uusia meikkejä. Tätä pakettia odotin jo innolla, koska omat kokemukseni kyseisen firman meikeistä on vähän sitä sun tätä. 


 MUTTA aina voi muuttaa suuntaa ja käsitystään! Ja niin siinä sitten kävi. Aloitetaas!
 Kyllähän nyt suurinosa tuntee henkkamaukan. Eli H&M vaateketjun. Heidän valikoimissaan on ollut jo vuosia muutamia meikkejä, kynsilakkoja ja suihkugeelejä yms. Rehellisyyden nimissä todettakoon, että olen pitänyt heidän meikkivalikoimaansa lähinnä nuorisolle suunnattuna. Meikit ovat olleet hyvin edukkaita ja kevyitä, pakkaukset mielestäni..öö..lapsellisia. Tämä siis oma mielipiteeni.
Kuukausi takaperin valikoimaa muutettiin suurella kädellä. Nyt meikkejä löytyy aina valokynästä meikkivoiteisiin, voideluomivärejä ja kajalkyniä.
 Kiinnostus heräsi.


Ensimmäisenä kun purin tuotteet kotona pois paketeista, niin ihastelin pakkauksia. Kaikki tuotteet on pakattu valko-mustaan pakkaukseen, joissa tekstit oli kultaisella ja mustalla. Eleettömän kauniit pakkaukset. Ja muistakaa, pakkauksen ulkonäkö ihan todistetusti ohjailee ostopäätöstä.


Ja koska hyviä irtoglittereitä on vaikea löytää, niin täytyy kyllä sanoa, että nämä ihanuudet ylittivät kaikki odotukseni! Kauniit purkit ja kätevä annostelu, siitä plussaa+. Hinta per tuote 5,99€
Takuuvarmaa pikkujoulu kamaa nämä glitterit :)

Lasipurkissa oleva luomiväri. Hmm...kaunis, mutta kyllä mä pelkään näitä lasipurkkeja. Niin monta kertaa oon keräilly lasinpalasia vessanlattialta. Ei siis hyvä kompo tälläiselle mämmikouralle :) Voideluomiväri pysyi hyvin luomilla, tosin olin laittanut alle silmämeikinpohjustajan. Erittäin hyvä pigmentti! Lasipurkki (ylellinen), hyvä pigmentti ja hinta 5,90€.
 Valikoimassa 5 sävyä voideluomiväreistä.
EI HUONO! :)

Ja katsokaa tuota huulipunan hylsyä. Mun makuun se on yksinkertaisen kaunis! Valkoista ja kultaa :)


Koko porukan yllättäjä. Kun valitsen testiin huulipunan, niin mielellään otan tummansävyn, jotta pigmentti saadaan parhaiten esille. Ja kyllähän se saatiin! Runsas pigmentti yhdellä kerroksella. Kermainen koostumus. Pysyi huulilla hyvin ilman mitään pohjustajaa. 
Meikkikuvia tulossa myöhemmin :)


Siinä swatsit. Vasemmalla on huulipuna (sävy so cocoa) hinta 9,99€.
Ja oikealla voideluomiväri, ei pohjustajaa. 

Aina voi yllättyä. Ja tänään se oli positiivista :)

Meikit myynnissä Helsingin ja Turun H&M:n liikkeissä. Löytyykö muuten Tampereelta? Vaasasta? Tietääkö joku lukijoista? 
Myynnissä myös H&M -nettisivuilla. Käykää kurkkaan!

Onko muita, jotka ihastuivat näihin uutuuksiin? <3

Eija
Kommentit

  1. Ihania meikkejä :) mulla nuo meni vähän ohi ja käsitin että nämä myytiinkin aika pian loppuun. Upea syksyinen huulipuna, näyttää varmasti hyvältä vaikka itse en rohkenisi käyttää :)

    VastaaPoista
  2. Nää meikit ja varsinkin toi huulipuna ovat todella ihania 😊
    Jännityksellä odotan, mitä muuta sarja tuottaa markkinoille...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit