Luksusta kylpyhuoneeseen

Moikka moi!

Aloitan messujen jälkeisen elämän tuote-esittelyllä.

Kerroin viikko takaperin muutaman tärpin messuille, muutama teistä saattoi painaa mieleensä nimen: L'occitane.

Kyseessä on Ranskalainen kosmetiikkasarja, jonka tarina on alkanut vuonna 1976. Tällä hetkellä heillä on yli 2000 myymälää ympäri maailman.
 L'occitane on pysynyt uskollisena alkuperäiselle periaatteelleen: tarjoamalla alkuperäisiä ja luonnollisia tuotteita kunnioittaen Provencen perinteitä. Jokaisella L'occitanen sarjalla on oma tarina, niistä voit lukea lisää yrityksen nettisivuilta. Aidot alkuperät ja tuoksujen historiat.

Olin viidettä vuotta peräkkäin messuilla. Jokaisena vuotena pystyy selkeästi aistimaan kuluvan ja tulevan vuoden trendit. Tänä vuonna mielestäni korostuivat: Superfood ja luonnonkosmetiikka. 

Luonnonkosmetiikka nousee kokoajan kuluttajien keskuudessa, koska allergiat lisäaineisiin, säilöntäaineisiin yms lisääntyvät vuosittain. Tämän vuoden messuilla keskityinkin luonnonkosmetiikan tarjontaan niin meikeissä kuin kosmetiikassa.  Näistä on myös pyydetty esittelyitä ja tuotearvosteluita.


L'occitanen tuotteisiin olen saanut ensikosketuksen Livbox:in kautta. Ihastuin välittömästi näihin esteettisesti kauniisiin tuotteisiin, tuoksuihin ja tuotteen käyttöominaisuuksiin. Tykkään myös siitä, että myös tällä sarjalla on erikseen kausituotteita ja kausituoksuja.

L'occitanen tuotteissa on käytetty mm. Laventelia, oliivia, Sheavoita ja mantelipuuta. Tuoksu tulee puhtaasti raaka-aineista, eikä tuotteissa käytetä lainkaan kemiallisesti tuottettuja hajusteita, tästä suuri plussa!


Messuilta ostin nämä omat lempituotteeni L'occitanelta; 

Almond shower oil, 250ml. (norm. hinta 19,50€) 
Olen käyttänyt talvisin viimeiset kolme vuotta suihkuöljyjä. Vartalon iho kuivuu voimakkaasti talvisin ja olen laiska rasvaaja, joten tämä suihkuöljy pesee ja samalla kosteuttaa ihon. Öljy muuttuu vaaleaksi, kevyeksi vaahdoksi kostealla iholla. Viettelevä tuoksu. Ainoa miinus tulee pullon annostelusta. Korkin kanssa tuotetta lurahtaa helposti liikaa, mielestäni pumppu toimisi tässä paremmin? Makuasia, ei kiistellä ;)

Samassa paketissa oli myös Sheavoita sisältävä käsivoide (norm. hinta 8€, 30ml). Tämä käsivoide sisältää 20%:sta sheavoita, ollen siis hyvin täyteläinen voide. SILTI tuote imeytyy nopeasti, siitä plussaa! Itselläni tämä on yökäytössä. Tuoksu on mieto.
 
L'occitanen myymälät sijaitsevat Helsingissä Kämp Galleriassa ja Mannerheimintiellä.

Netistä tilauksen voi tehdä myös kätevästi ja tuotteille on ilmainen toimitus, kun tilaus on yli 49€. Linkkaan tähän alle heidän nettisaitin.

Käykää kurkkaamassa heidän nettisivuiltaan lisää infoa tai tuoksutelkaa näitä ihanuuksia heidän kivijalkamyymälöissä :)

Eija <3

ps. Kuinka moni lukijani kävi messuilla? Kättä pystyyn! \o/
pps. En hyödy L'occitanelle tekemistänne ostoistanne mitenkään.

Kommentit

Suositut tekstit