Kauneusmessut lähestyvät!

Moikka moi!

Kauneusmessut kurkkii oven takana. Vielä pari viikkoa ja pääsee ihastelemaan messuständejä, uusia brändejä, kauneutta, koruja ja liikkumisen iloa!

Itse suuntaan messuille lauantaina 17.10

Tänä vuonna en ole messuilla töissä, koska olen äitiyslomalla. Blogi on harrastukseni perhe-elämän ohella ja teenkin tätä blogia vapaa-ajallani (silloin kun sitä sattuu olemaan).
Eihän se nyt mikään salaisuus ole, että lapsia elämääni on siunaantunut kaksi ja molemmat ovat alle kouluikäisiä, joten töitä kyllä kotona riittää ja hyvä niin! :)

No, koska lapsoset jäävät messupäiväksi isän kanssa kotiin, niin minulla on mukavasti aikaa jutella tuttujen ja tuntemattomien kanssa. 

Ajattelin ensin listata muutaman tärpin, joissa kierrän joka vuosi. Olen nyt käymässä viidettä vuotta messuilla, joista viimeiset kaksi olen ollut ständillä töissä.

 

Kuva: Messukeskus


Tässä pohjakartta I Love Me -messuilta. Tänä vuonna, ensimmäisen kerran, Ammattilaisille suunnatut Kosmetologipäivät ovat avoinna yleisölle! Perjantaina ja lauantaina klo 14. saakka kyseinen tummansininen alue on avoinna vain ammattilaisille. Tämän jälkeen alue on kaikille avoin. 

Muutama tärppi (kauneus):

Make Up For Ever
MUFE:n HD -meikkivoide on ollut listallani jo kaksi vuotta. Nyt käyn valitsemassa oikean sävyn itselleni! :)

Diter Oy/Ditelle Cosmetics
Ammattilaisille kotimaisia, laadukkaita ihon -ja vartalonhoitolaitteita! 
Huipputarjous laitteista -KÄY KURKKAAMASSA! :)
Esittelyssä ihonhoitosarja Botanical Extracts, luonnonosmetiikkaa. Itselläni on ollut jo kaksi vuotta tämän sarjan putsarit käytössä. Osastolla ilmainen ihoanalyysi, joka tehdään kasvojen kuvantamislaitteella. Mahdollisuus ostaa ihoanalyysin jälkeen tuotteet omalle ihotyypille. 

Duroy 
Täältä ostan muutaman siveltimen, taas! :)

Carpelan Cosmetics
Kun mä aina sitä Youngblood -mineraalimeikkisarjaa mainostan, niin täältä sitä saa! Ja saat muuten messujen iloisimman palvelun kaupan päälle! :)

Tässä vasta muutama tärppi! ;)

Kuka muu  innostuu messuista!??

EijaKommentit

Suositut tekstit