Toimintatorstai!

Hola! :)

Ajatus keväästä. Joo. Se kyllä kuoli aamulla. Mun työkaveri tosin naureskeli, että en kai mä oikeasti ala TAMMIKUUSSA elämään kevättä? Hävetti myöntää :) Aamuinen lumisade palautti maanpinnalle ja siihen todellisuuteen, että tänään täytyi tehdä viikonloppua varten suunnitelma meikistä! Ja tälläinen sieltä lopulta kumpusi ulos:

 Ehkä hieman kylmät, talviset sävyt silmämeikissä, mutta kynsillä Lumenen Gloss&Care -kynsilakka, sävyssä 8 Metsämarjat. Huulikiiltona kevyt koralli, Max Factor Colour Elixir.

Tässä meikissä pääpaino on vahvoissa, alaluomen mustissa rajauksissa. Kissamaisella rajauksella on helppo luoda iltameikkiin vahva kontrasti. Rajaukset teen Make Up Studio:n kakkurajauksella. Plussaa vedenkestävästä lupauksesta, joka todella pysyy! Kakkurajauksella tarkoitan väriä, joka on purkissa ja se on koostumukseltaan samanlaista kuin luomiväri. On olemassa myös geelimäisiä rajausvärejä, mutta itse olen tykästynyt edellä mainittuun. Siveltimeen otetaan vettä ja kastetaan väriin. Todella intensiivinen rajausväri. Omani olen ostanut Turun Sokokselta. 

No mutta! Kyllähän nyt jo voi toivottaa kaikille; hyvää viikonloppua <3

EijaKommentit

Suositut tekstit