Silmät: sielun peili?

Vai kenties vaan tyhjä katse? :)

No, oli miten oli, siirrytään seuraavaan esittelyyn! Varmasti sanomattakin selvää, että jos on tehnyt työkseen meikkauksia vuosia, niin irtoluomivärejä ja paletteja on kertynyt nurkkiin kohtalainen määrä. Silti aina uutuudet houkuttaa ja pahimmassa tapauksessa koukuttaa. Jos tyhjennän meikkikaappini, niin huomaan, että minulla ei ole mitään tiettyä brändiä toistaan enemmän. Kokeilunhalu vie sydäntäni! Ja niinhän siinä joulukuussa kävi, että kauppoihin ilmestyi Isadoran kausipaletit. Magic Mauves -paletti herätti heti kiinnostusta ja kassan kautta kotiin kokeilemaan värejä :)

Isadoran meikkipaletit ovat mielestäni kokeneet vuosien aikana suuren muutoksen positiiviseen suuntaan. Luomivärit ovat ennen olleet suhteellisen vähäpigmenttisiä ja värit varisevia. Vaikka Magic Mauves -sävyt sisältävät pienen määrän glitteriä, eivät ne varise silmien alle tähtisateen lailla. Kaiken kaikkiaan, hyvä hinta-laatusuhde!
+ Hinnat alkaen 15,90 €, sävyjä 5, kaunis rasia, joka sisältää pienen siveltimen ja peilin.


Meikkiin käytin merkittyjä kolmea sävyä paletista.  Lisäsin lopuksi Ardellin värilliset irtoripset, jotka ostin testiin Punanaamiosta, hinta 7,90€. Kyseisten irtoripsien sävy lupasi korostaa mm. vihreitä silmiä. Ja niinhän ne selvästi korosti! Tykkään noista ripsistä todella paljon. Ardellin ripsissä nauha on ohut ja joustava, joten minunkin pyöreisiin silmiin ne on helppo istuttaa täydellä pituudella :)

Huh, huomenna on jo torstai! Tsemppiä siis kaikille. Pian on taas viikonloppu :)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit