Sano MIAU! :)

Kissarajauksilla jatketaan! Nyt esittelyssä huolellisesti blendattu eli häivytelty rajaus. Eikä tarkoita siis kokonaan pois pyyhittyä, vaan terävällä, pienellä siveltimellä häivytetty rajaus. Ja alla kuva.

Rajaus on piirretty ainoastaan ulkonurkkaan ja häivytelty pienellä siveltimellä. Rajauksena käytin Urban Decay 24/7 vedenkestävää rajauskynää. Huomaa, että rajaus on piirretty vain 1/3 osaan silmästä! Ulkonurkkaan lisäsin vielä tuuheat irtoripset, Kiss Haute Couture Trio. Kyseessä on irtoripsipakkaus, joka sisältää 30 tupsuriviä. AH, maailman ihanimmat arkikäytössä! Oman pakettini ostin Sokokselta ja hinta 9,90€. Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta en ole löytänyt Suomesta Medium -kokoisina näitä ihanuuksia? Ostin Small -koon pakkauksen ja tilasin Jenkeistä Mediumit. Tykkään omaan silmääni, että M -koko istuu paremmin :) 

Halusin töihin raikkaan meikin, joten siksi kaivoin kaapista pirteän pinkin huulipunan. Kuvan väri on hieman vääristynyt, mielestäni kuvassa sävy on enemmän persikka kuin pinkki. Noh, oli miten oli, menkää kauppaan ja ihastelkaa tätä ja muita kyseisen sarjan sävyjä! Huulipunan olen ostanut Sokokselta ja se on We Care Icon -sarjan Perfect party pink! LOVE IT! Hinta 7,50€ ei päätä huimaa. 


Ja mikä parasta:

+hyvä levittävyys
+ihanat sävyt
+hyvä, rasvainen koostumus
+kestää huulilla 3 kuppillista kahvia :) 
+hinta

Ja kun koko palettiin lisätään vielä yksi uutuus, Isadoran uusin ilmestys: meikkivoide Nude Sensation Fluid Foundation! Omani ostin Sokokselta ja sävy 10 Nude Porcelain.
Hinta oli 21,90€, sävyjä 4. Löysin kerrankin Isadoran meikkivoide kokoelmasta itselleni hyvän sävyn! Meikkivoide lupaa pitkäkestoisuutta ja puolipeittävän lopputuloksen. Jouduin korjailemaan meikkiä päivän aikana, joten pysyvyys ei ollut mielestäni paras mahdollinen. Peittävyys hyvä. Täytyy kyllä sanoa, että tämän hintaluokan meikkivoiteeksi...8+ :)

Lopputulos töihin oli tämä: 


Se on TAAS perjantai huomenna! :)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit