Moikka kaikille ja tervetuloa lukijaksi blogiini!


Luonnollisesti aloitetaan lyhyestä esittelystä, jotta saatte edes jonkinlaisen kuvan kirjoittajasta :)
Olen 31-vuotias kosmettiikka-alan ammattilainen ja samalla myös harrastelija. Aloitin edellisen työni ohella, vuonna 2008, kouluttautumalla rakennekynsientekijäksi ja seuraavana vuonna meikkaajaksi. Tein totaalisen alanvaihdon ja aloitin kosmetologikoulun. Valmistuin Diplomi-kosmetologiksi ja samalla harrastelin maskeerausta. Maskeerauksen SM-kisoista nappasin oppilassarjan hopeaa vuonna 2012. Olen tehnyt studiokuvauksiin meikkauksia ja suunnitellut erinäisten luisteluseurojen kilpailumeikit 4 vuoden ajan. Toivonkin yhteistyön jatkuvan seurojen kanssa vielä pitkään, sillä se on ollut erittäin antoisaa ja palkitsevaa työtä! 

Blogini perustuu täysin kosmetiikalle ja meikeille. Otan mielelläni vastaan kaikki risut ja ruusut, joita voi kommenttiboksiin tai sähköpostiini (nordlund.eija@gmail.com) jättää. Toivonkin saavani teiltä lukijoilta toiveita postauksista. Teen meikkikuvia ja vertailuja, sekä tottakai esittelyitä uutuuskosmetiikasta.
Päätin tehdä ensimmäisen postauksen mielestäni vuoden 2014 parhaista meikkituotteista. Aloitetaan pohjustustuotteista ja edetään siitä aina silmämeikkiin, irtoripsiin yms. Pysähdyn välillä tekemään välipostauksia esim. irtoripsen kiinnittämisestä. Mukana on niin selektiivistä kuin ns. markettikosmetiikkaa.

Hyvää alkanutta vuotta kaikille, tehdään tästä vuodesta värikäs meikkivuosi!
Vaikka rakkaasta työstä ja harrastuksestani tässä blogissa on kyse, kirjoitan silti kieli poskella tekstejä ;) Välillä on mukava hullutella kosmetiikan kanssa. 

 Loppuun on tottakai hyvä todeta allekirjoittaneen tunnuslause:
"Less is not more. More is more." ;)
 
Tervetuloa mukaan! :)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit