maanantai 2. helmikuuta 2015

Prinsessaleikkejä

Ehkä ajatus vaelsi johonkin lämpimään maahan, kun lähdin tekemään violetin ja hopean silmämeikin yhdistelmää. Nopeasti purkit vaihtuivat toiseen, meikki syveni, leveni ja tummeni, mutta...
väliäkös sillä!

 Lopputulos puhukoot puolestaan :)

Hauskaahan se vaan on, välillä leikkiä prinsessaa ja kokeilla erilaisia väriyhdistelmiä :) Näissä sävyissä vihreät silmät saavat uuden ulottuvuuden. Huomaa ulkonurkassa Ardell -irtoripset, nro 305. Ihanat uutuudet, joita olen käyttänyt myös arkikäytössä. Ardell -irtoripsiä myy mm. Punanaamio. Heiltä onnistuu myös netin kautta tilaus ja toimitus on ollut super nopeaa!


Mitäs piditte? Lämmittikö meikki kenenkään lukijan mieltä? :)

Eija

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Otetaas uudestaan... Huikea on tuo meikki! Ja värit vois sopia omillekin silmille :-) Mitä hopeaa luomiväriä sulla on käytössä? Ja mitä liimaa suosittelet irtoripsialoittelijalle?

  VastaaPoista
 3. Moikka Maija!
  Irtoripsiliima kysymykseen on helppo vastata: DUO. Duon ripsiliimaa myydään valkoisena (muuttuu kuivuessaan läpinäkyväksi) tai mustana. Olen käyttänyt saman merkkistä liimaa jo vuosia. Kuivuu tarpeeksi nopeasti, pysyy korjailematta ja hinta liikkuu 15-20€. Jos on TODELLA herkät silmät ja lateksia-allergia (DUO ei sovellu lateksi-allergiselle), niin sitten suosittelen kokeilemaan Ardell brush on -liimaa. Molempia myy mm. Punanaamio (verkkokauppa).
  Hyvä pigmenttistä hopeaa on sitten vuosia etsitty. Ja se löytyi :) Toivottavasti kyseistä sävyä löytyy vielä, omani olen ostanut yli vuosi sitten Myllyn Inglot -meikkiliikkeestä. Luomivärin numero on 151, hopea, ja se on neliönmuotoinen. Huippu pigmentti!

  VastaaPoista