Katse kynsiin!

Hola!

Nyt tarkastellaan allekirjoittaneen mielipiteitä kynsilakoista. Kuten jo esittelytekstissä mainitsin, olen valmistunut kynsiteknikoksi ja ne työt on kyllä jääneet auttamatta kosmetologintyön alle. Nykyään pidän lyhyitä kynsiä, ne on helppo pitää aseptiikan mukaisesti puhtaina työssäni. Kynsilakan sävy vaihtuu muutaman kerran kuukaudessa kynsissäni. Lakkoja löytyy kaapistani enää noin 100 kpl.

KYLLÄ.ENÄÄ.VAIN.100.

Se on aika hyvä saldo, niitä kun on tainnut olla joskus jopa 300kpl. Noniin. Ei kannata kysyä mitä teen 300:lla lakalla. Tai nykyään enää vain sadalla. Harrastukset maksaa, senhän kaikki tietää ;)
Haluan kynsilakan kestävän EDES 3 päivää hyvänä. Pesen työssäni käsiä toistuvasti ja käytän vielä lisäksi suhteellisen paljon desinfiointiaineita. Kuvassa muutama lemppari lakkamerkki, joka on sitten todellakin pysynyt sen kolme päivää hyvänä kynsissä.
Siinä valitsemani viisikko. 
Essie, O.P.I, Lumene, MaxFactor ja Leighton Denny.
Päätös oli helppo, koska kyseiset lakat ovat pysyneet alus -ja päällyslakan kanssa hyvänä kynsissä jopa päiviä. Näistä lakoista lumene on halvin, hinnat alk. 5€, O.P.I on sieltä toisesta päästä alk. 17€.

Muihin merkkeihin varmaan törmäätkin useimmin, mutta nyt nostan esille Leighton Dennyn.

 Paras kynsilakka! Mitäpä tähän lisäämään. Leighton Denny:n  pysyvyys, levittyvyys ja upea kiilto. Sivellin levittää lakan tasaisesti ja kuivumisaika on lyhyt. Ja mikä tärkeintä: herkulliset värisävyt!
Sarjasta löytyy kaikki manikyyriin ja pedikyyriin, joista linkitän tähän manikyyrisetin, jonka ostin testiin, kun kynnet olivat hauraat ja lohkeilevat. Noh, eipä ole enää! Suosittelen tilaamaan, jos koet, että talvikyntesi kaipaavat kosteutta ja vahvistusta :)
http://www.showstopper.fi/fi/kadet/leighton-denny-hydra-flex-treatment-regime.html

Itse tilaan kynsilakkani Carpelan Cosmetics:lta. Tuotteiden toimitus on ääntä nopeampi :) Käykää ihastelemassa Leightonin sävykokoelmaa alla olevasta linkistä:
http://www.showstopper.fi/fi/kadet.html?cat=58
ja kurkatkaa lakkasävy Ink Jet...LOVE IT! Nyt ei siirrytä vielä pastelliin ;)

Lopuksi vielä eilinen työmeikki. Nopea ja helppo musta rajaus ja kevyt kuorrutus glitteriä päälle! ps. Pistäkää rohkeasti kommentteja ja toiveita ilmoille :)
pps. Mainostan tiettyjä merkkejä ja paikkoja, mutta muistakaa, että itse en hyödy mitenkään ostoistanne.

Eija

Kommentit

 1. hyvä pikakuivattaja?mistä johtuu että kynsilakkaan tulee kuplia päälilakan jälkeen?huono lakka vai liian aikaisinko laitettu kynsilakan päälle?
  -henna-

  VastaaPoista
 2. Moikka Henna!
  Kaksi hyvää vaihtoehtoa pikakuivattajaksi:
  Mavala Mava-Dry Spay, hinta 10-15€, löytyy netin lisäksi joistakin päivittäistavarakaupoista esim. Cittarit/Prismat. Helppokäyttöinen, pitkäikäinen, suihkutettava pikakuivattaja. Laitetaan päällyslakan päälle kevyt suihkaus.
  Seche Vite Super Fast Drying Top Coat, hinta n. 17€, saa tilattua mm. CesarsShop:sta netin kautta. Se on lakka, joka levitetään päällyslakan päälle. Supernopea kuivumaan, jättää hyvän pinnan lakan päälle.
  Tässä kaksi mun mielestä hyvää vaihtoehtoa :)
  Jos lakka kuplii, tarkista:
  1. Onko alulakka nähnyt jo parhaat päivänsä? Annoitko alulakan kuivua tarpeeksi?
  2. Jokainen lakkakerros pitää kuivua hyvin, ennenkuin lisäät uutta päälle! Itse teen niin, että annan lakan kuivua hetken, kokeilen kynsiä varovasti yhteen. Jos kynnet eivät tunnu lainkaan tahmaisilta, kun laitat ne yhteen, niin silloin voit lisätä uuden kerroksen. Huom! Tee testi varoen, varsinkin värilakan kanssa, ettei kynsien yhteenlaitto pilaa värilakkaa! Älä levitä missään nimessä mitään pikakuivattajaa näiden tekovaiheiden välissä, ainoastaan lopuksi!
  3. Levitä värilakkoja ohuita kerroksia. Jos ensimmäinen lakkakerros on paksu ja kuivumisaika pitkä, todennäköisesti lakka kupruilee.
  4. Pese kädet ennen lakkausta ja käytä kynnellä vielä kynsilakanpoistoaine, jotta kynsi on varmasti puhdas ja kuiva.
  5. Tarkista värilakat. Jos lakka on sudissa paksua, ei lainkaan juoksevaa, se ei tule pysymään kynnellä hyvin ja jälkikin on suttua :)
  Toivotaan, että näistä olisi apua!

  VastaaPoista
 3. Minäkin kiitän! Ärsyttävintä lakkaamisessa on nimittäin tuo odottelu :-D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit