Erilaiset? No verrataan!

Otetaas askel kohti vertailua.

Toisessa kädessäni on tämän kevään uutuus meikkivoide IsaDoralta Nude Sensation Fluid ja toisessa kädessä kestosuosikkini, myös pipetti annostelun omaava Lancôme Miracle Air de Teint.


Swatsattuna vasemmalla Lancôme, oikealla IsaDora

 Miracle Air de Teint on parhaimmillaan sellaisella iholla, missä ei ole paljon peitettävää. Ihanan luonnollinen, helppo levittää ja kestää kauniina pitkään ilman korjailuja.

IsaDora suosittelee Nudea kaikille ihotyypeille ja lopputuloksesta lupaillaan puolipeittävää, mutta höyhenenkevyttä.

Suhteellisen samanlaiset lupaukset meikkivoiteilla on lukuunottamatta peittävyyttä.

Aloitettaan hinnasta. Toisella painaa takana iso brändi. Lancôme on brändinä maailmanlaajuinen.
Isadorasta mainittakoon se plussa, että en tiedä toista markettikosmetiikkasarjaa, jossa vaihtuu jokaisena vuodenaikana teema! Siitä iso +!

Riippuu mistä tuotteensa ostaa, onko tarjouksia yms. mutta hintaero on noin 32€.
Siinä missä Isadora maksoi 21,90€, Lancome 54€. Koska hintaero on niin suuri, mutta lupaukset tuotteen suhteen aika samanlaiset on mukava tutkia tuotteita tarkemmin!

1. Asiakas ostaa silmillä. Noh, todellisuudella rahalla, mutta silmät reagoivat purkkeihin ja väreihin ensimmäiseksi. IsaDoran meikkivoide on pakattu kauniisti pyöristettyyn lasipurkkiin, jonka korkin alta paljastuu pipetti. Tämä sama pipetti annostelu on myös verrailukohteen lasisessa purkissa. Lancômen pipetti on kevyt ja tuotetta tulee kevyesti painamalla. Noh, ei nyt toisessakaan väkivaltaa tarvitse käyttää, mutta pipetti on jäykkä ja tuotetta tulee kerralla niukasti. Toisaalta tässä on hyvä pointti se, että pipetillä ei tule tuotetta liikaa kerralla kämmenelle! Toisaalta, hukkaprosentti on helposti isompi, koska pipetti ei pysty imemään pohjalta kaikkea meikkivoidetta pois.

2. Mitäs se tuote sisältää? Ja tähän kohtaan loppuu monen kuluttajan lukeminen/kiinnostus.  Raaka-aineista tulee myös hintaeroa ja sitä kuluttaja ei välttämättä tiedosta tuotetta ostaessa. Allergiat kosmetiikassa ovat lisääntyneet huomattavasti, joten kyllä myös kuluttajien kiinnostus raaka-aineisiin on kasvanut. Oma ajatukseni usein on, että kurkataanpas, mitä kyseiset tuotteet ovat nielaisseet :) Tietysti tämä kiinnostus raaka-aineisiin tulee työnipuolesta. Joskus on vain pakko heittää "työminä" nurkkaan ja ostaa tunteen vallassa. 

3. Koostumus ja levittävyys. Näiden kahden tuotteen koostumuksessa on iso ero. IsaDora on
huomattavasti täyteläisempi kuin kanssasisarensa, vaikka IsaDora lupaa myös höyhenenkevyttä koostumusta. En osaa kuvailla Lancômen meikkivoiteen keveyttä, se on jopa ehkä hieman vesimäinen, todella juokseva neste. Suosittelen kokeilemaan tuotetta, kun näette sen kaupoissa. Itse en ole törmännyt samanlaiseen koostumukseen koskaan aikaisemmin!

En enää vuosiin ole levittänyt meikkivoidetta käsin/meikkisienellä. Meikkisiveltimellä saa tasaisimman lopputuloksen. Kannattaa siis panostaa kunnolliseen siveltimeen! Täytyy lähiaikoina esitellä meikkisiveltimet, joita käytän meikkivoiteen levittämiseen :) Niitä löytyy ainakin 4 omaa lempparia kaapista.

Molemmat tuotteet levittyvät hyvin, tosin Lancômessa on sitä lupaamaansa höyhenenkeveyttä.

Yhteenveto: Lancome on pitkäkestoisempi omassa käytössäni. Se kestää koko työpäivän 8h, ilman korjailuja. Koostumus on kevyempi. Hinta on tietysti mikä se on, mutta itse en tingi kun puhutaan hyvästä ja kestävästä meikkivoiteesta.
Voi veljet, kyllä mä nyt kaadun ton Lancomen syliin ja sanon että, Tahdon. Sen näistä kahdesta valitsisin. Ps. Molempia meikkivoiteita on testattu noin 7 päivää työkäytössä. 

Tämä on onneksi vain yhden naisen mielipide ;) 

Eija

Kommentit

Suositut tekstit