Fixaa paremmaksi!

NYT on pakko esitellä suihke, joka muutti mun monet luomivärit uusiksi lemppareiksi! 

Kiinnostuitko? :)

 MAC Prep+Prime FIX+
I LOVE IT!
 Saatavuus: Stockmann, hinta n. 20€

Itse suihkutan tätä meikin päälle raikastamaan kasvot ja samalla se myös kevyesti kiinnittää meikin. Mutta mihin muuhun tätä ihanuutta voi käyttää...noh, se parantaa huomattavasti esim. luomivärien pigmenttiä. Suihkauta Fix +:aa siveltimeen ja ota väriä. Levitä luomelle ja muista, että luomiväri on kosteaa, joten se ei kestä kovin kauaa työstämistä. VINKKI! Tällä teet luomivärillä upean, vedenkestävän rajauksen omalla lemppari värilläsi :)

Ja tässä vielä todistusaineistoa pigmentistä suihkeen avulla:

Alapuolella on luomiväri, joka on kerran sivellelty kämmenelle. Yläpuolella on laitettu yksi suihkaus FIX +:aa siveltimeen ja yksi veto kämmenelle. Huomaa ero! Väri parani huomattavasti. Ja mikä parasta, siitä tulee vedenkestävä. Ja tässä todiste:


Heti levityksen jälkeen hankasin sormella värejä. Alempi lähti lähes heti, mutta ylempi pysyi hyvin kämmenellä! Jees, menee hamstraamiseksi...Tämä suihke on jo kohta käytetty.

Ja siten heräsin mun ammatilaispuoli; mitä ihmettä kyseinen tuote sitten sisältää??!! 
Tässä suoraan kopioitu raaka-aine luettelo Fix+ -suihkeesta. Kun raaka-aine listaa luetaan, itse tarkistan aina 5-10 ensimmäistä ainesosaa, koska niitä tuote sisältää eniten. Loput raaka-aineet saavat olla INCI -listassa satunnaisessa järjestyksessä ja usein niitä on tuotteessa vain alle 1% per ainesosa. Olet varmaan kuullut puhuttavan INCI -listasta? Tässä on siis tuotteen Incit, raaka-aineet, joten tarkistetaan viisi ensimmäistä.
Water: Vesi, tuotteella on siis vesipohja

Glycerin: Glyseroli, humektantti/hajuste. Iholla glyseroli toimii niin, että se sitoo vettä sekä ympäristöstä (ilmasta, kosmetiikasta) että ihon alemmista kerroksista, lisäten näin ihon pintakerroksien kosteuspitoisuutta.

Butylene Glycol: Ihoa hoitava aine sekä kosmetiikkatuotteen levittymistä iholle edesauttava aine.

Cucumis Sativus: hedelmistä saatava uute, ihoa hoitava vaikutus.

Chamomilla Recutita Extract: kamomillauute, ihoa rauhoittava vaikutus.

Kyllä, kosteuttavia ainesosia tuote sisältää, mutta itseäni ihmetyttää, mikä tuoteluettelosta sitoo pigmentin. Ja meikin iholle. Raaka-aineena on käytetty myös kofeiinia, tosin usein sitä käytetään selluliittivoiteissa, koska kofeiini kiihdyttää pintaverenkiertoa. Tässä tuotteessa luulen sitä olevan hyvin pieni määrä. Kofeiini on myös yhdistetty silmäpussienhoitoon, mutta mitään suuria näyttöjä kyseisen raaka-aineen toimivuudesta silmäpusseihin ei ole. Noh, jään pohtimaan asiaa ja palaan toivottovasti ruudun ääreen hieman viisastuneena ;)
Silti pidän tuotteesta todella paljon!


Osta, jos koit valaistuksen :)

EijaKommentit

Suositut tekstit