Extraa ihonhoitoon

Voisin "paasata" ihonhoidosta loputtomiin :) 

Säästän teidät kuitenkin pahimmalta ja esittelen teille yhden pikapelastajan :)

Muistutan asiakkaitani aina siitä, että ihonhoito tottumuksia tulee muuttaa vuodenaikojen vaihtuessa, koska ihossa tapahtuu fysiologisia muutoksia. Niihin vaikuttaa mm. ilmasto, ravinto, liikunta, ihonhoito tottumukset, allergiat, hormoonit yms. Lista on loputon. Talvi-ihon hoidossa täytyy huomioida hyvin erityyppisiä seikkoja kuin kesällä. 

Ensinnäkin, iho ohenee talvella. Ei tule auringosta saatavaa D-vitamiinia tarpeeksi. Kosteuspitoisuus madaltuu, talin eritys hidastuu ja myös aineenvaihdunta hidastuu. Ihomme käy siis talvisin ns. "säästöliekillä". Nyt kun hiivitään kevättä kohti, on hyvä muistaa varata aika kosmetologille. Saat asiantuntijan ohjeet ja vinkit ihonhoitoon kesää kohti. Yleensä talven jälkeen iho on samea, joten kaikki kevyet kirkastavat kuorinnat ovat nyt paikallaan. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta, kirkastaen ihoa. Kuorinta edesauttaa myös hoitotuotteiden imeytymistä ihoon paremmin.

Talvi tuo siis ihon hoitoon merkittäviä muutoksia. Tärkeintä on vähentää kuorintaa, valita yöksi täyteläinen kosteusvoide ja käyttää ainakin kerran viikossa kosteuttavaa naamiota, jos iho on kuiva. Oma ihoni on sekaiho. Tarkoittaa sitä, että otsa, nenä ja leuka tuottaa talia ja nämä kohdat rasvoittuvat helposti. Poskien alue on normaali, ehkä välillä jopa kuiva. Olen käyttänyt kerran viikossa kosteuttavaa ja rauhoittavaa naamiota ja siirrytäänpä sen esittelyyn:

 Lumene, rauhoittava ja kosteuttava naamio


Hinta Stockmann, 14,90€/ 75ml 

Lupaa kosteuttaa, rauhoittaa ihon ärsytyksiä ja punoitusta. Sopii kaikenikäisille. Levitä puhtaille kasvoille runsas kerros ja anna vaikuttaa n. 10 min. Loput voit kevyesti taputella ihoon, joten tätä tuotetta ei tarvitse huuhdella pois! Se on plussaa. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Jatka ihonhoitoa normaaliin tapaasi, itse olen lisännyt vielä yövoiteen tämän päälle, mutta välttämättä et tarvitse sitä. 
Hyvät raaka-aineet tuotteessa! Mainittakoon nyt:

 Canola Oil, kasviöljy (kosteuttaa, hoitaa ihoa)
Mustikka-uute (rauhoittaa, kosteuttaa)
Coco-Caprylate, (pehmentävä aine)

Kokeilkaa ihmeessä! Raikastaa ihon välittömästi :)
Mukavaa maanantaita kaikille tasapuolisesti.

Eija




Kommentit

Suositut tekstit