Get On!

Aikahyppy 70-luvulle? Sitä se muoti on. Tulee ja menee ja sitten soi taas radiossa Hurriganes?
Ei se allekirjoittanutta haittaa, olen saanut jo lapsena annostuksen Hurriganesia, siis niinkun isolla kauhalla kaadettuna :) Ja kyllähän nyt varmasti monen jalka jaksaa vieläkin jammata, kun vuonna 1974 levytetty Get On pärähtää soimaan! No, ainakin mun isä jaksaa :)

Tämä postaus tulee toivottuna. Miltäs se kevät 2015 meikkilook näyttää? Voit kyllä googlata, että miltäs se Cisse Häkkinen näytti 70-luvulla, itse kerron meikkimuodista tarkemmin.

Boheemi tyyli maustettuna diskopallo kimalluksella. Sitä se on :) Yleisesti kevääseen liitetään kaikki pastellinsävyt. On mintunvihreää, heleää pinkkiä ja kevyttä keltaista. Noh, kyllä niitäkin sävyjä tänä keväänä meikissä näkyy, mutta nyt sujahdetaan enemmän luonnollisen värimaailman puolelle. Luonnollisuus on myös kosmetiikkan puolella nousussa. Luonnonkosmetiikalla on nyt suur kysyntää markkinoilla. NUDE on POP! Käykää kaupoissa kurkkaamassa IsaDoran kevätkokoelma. Siellä on upea, nudepaletti luomille! Ihan kivaa vaihtelua kaikkien niiden pastellisävjen joukkoon näin kevääksi.


Mä RAKASTAn tätä kuvakollaasia! Ihana kevät! Tarkastellaan siis lähemmin.
Ylhäällä vasemmalla on silmämeikkiin yhdistetty ruskeaa ja siniviolettia. Kevyt hehku poskille syntyy persikkapunasta. Kaikki sävyt pehmeitä, jolloin yleisvaikutelma on luonnollinen.
TÄRKEINTÄ on muistaa luonnollinen, kevyt meikkipohja. Niitä on nyt kaupat pullollaan, lähes jokainen merkki tarjoaa höyhenenkevyttä meikkivoidetta. 
VINKKI: Sekoita meikkivoiteeseesi pikkuisen päivävoidetta, saat koostumuksesta heti kevyemmän ja kosteuttava voide tuo kauniin hehkun iholle!

Kuvissa näkyy myös kevyet sävyt kynsillä, mintunvihreä pitää siis pintansa.

Jos haluat luomille väriä ja samalla haluat olla trendikas, yhdistä liilaa ja pinkkiä! Häivytä rajat huolellisesti ja tee ohut rajaus pehmeällä ruskealla sävyllä. Nyt unohdetaan kovat, mustat rajausvärit ja kissarajat!

Kulmat ovat luonnolliset, mutta niissä saa selvästi näkyä muoto. 

Ja kyllä sieltä löytyy vielä marjaisat punahuulet :) Yhditä huolitellut kulmakarvat ja voimakkaat marjansävyiset huulet. 

Ja mun onneksi, hiusmuoti on myös luonnollista kiharaa! :D 

Tässä oma versioni tämän kevään meikistä. Hyvin pehmeä, ruskea silmämeikki, kevyt huulikiilto, luonnollisen sävyiset kulmakarvat, ohut meikkipohja ja persikkainen poskipuna. Ripsiin riittää yksi kerros ripsiväriä.


Mitäs tykkäätte kevään lookista? Käykää kommentoimassa ja toivomassa postauksia :)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit