Silkkisiä meikkejä iholle!


Nyt tulee jälleenkerran ihan uutta sarjaa esittelyyn blogiini!
Ei tosin uutta sarjaa Suomessa, vaan itselleni entuudestaan täysin tuntematon sarja.

Aloitetaan heti siitä, että tämä sarja on erittäin korkealaatuinen vegaanisarja. Moni tänä päivänä kysyy vegaanistensarjojen perään, joten tässä on erittäin potentiaalinen meikkisarja käyttöön :)

Sain toivoa itselleni kiinnostavia tuotteita blogin kautta testiin ja uskokaa; valinta oli todella vaikea!
Sarjassa on NIIN paljon mielenkiintoisia tuotteita, että testiin vielä nettikaupan kautta lähtee poskipunat ja aurinkopuuterit :)

Ihastuin (tottakai) tuotteiden kauniiseen ulkonäköön; mielestäni erittäin selektiivisen ja luksuksen näköinen sarja kyseessä.


Halusin ehdottomasti kokeilla sarjan mineraalipuuteria. Tällä hetkellä mineraalipuutereista ykkössijaa minun mittapuullani pitää ruotsalainen IDUN, toisena hyvänä kakkosena YOUNGBLOOD. Mutta kyllä tämä Silk Oil of Morocco Argan Powder Foundation kiilasi heti kärkikolmikkoon!

Ihastuin tuotteen raaka-ainelistaan. Tuote sisältää oikeasti ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, sekä ainesosia, jotka luovat iholle taivaallisen kauniin hehkun!
Mineraalipuuteri sisältää kylmäpuristetua orgaanista arganöljyä, jossa on paljon vitamiineja, antioksidantteja ja hyviä rasvahappoja.
Mineraalipuuteri ei todellakaan jätä ihoa mattapintaiseksi, päinvastoin, se saa ihon hehkumaan!
En siis suosittele erittäin rasvoittuvalle iholle tätä tuotetta, koska tuskin rasvaisen ihon omaava haluaa enempää kiiltoa ja kuultoa ihoon lisätä?


Tuotetta voit käyttää suoraan meikittömälle iholle, mutta halutessasi todella voimakkaan peittoasteen, lisää meikkipuuteri värivoiteen päälle. Tällöin lopputulos on erittäin peittävä.

Itse olen säädellyt peittoastetta lisäämällä toisen tai jopa kolmannen kerroksen mineraalijauhetta. Tykkään luonnollisesta lopputuloksesta pohjameikin suhteen, joten annan ihon kiiltää rauhassa :)
Tässä tuotteessa ei ole lainkaan talkkia, joten tämän vuoksi ei toimi täysin puuterin tavoin, kun ei ole mitään ainesosaa, mikä imisi iholta talia. Siksi ihosta tulee myös kauniin kuultava. 

Tämä tuote on pintakuivan ihon kesähitti!

Mineraalipuuteri on erittäin kevyttä iholla ja isolla siveltimellä levitettynä saat todella kauniin ja luonnollisen pohjameikin, nopeasti!

Sävyvalikoimassa on värit Ivory, Cream, Beige, Tan, Dark Tan
Hinta (riippuu jälleenmyyjästä) 32-44€

Oheisessa kuvassa näette hyvän sivellin vaihtoehdon. Usein puutereita suositaan levitettävän pehmeällä ja pullealla siveltimellä, koska puuterin hienojakoinen koostumus jakautuu siveltimeen tällöin tasaisesti. MUTTA. Kokeilkaa ja ihastukaa saman sarjan siveltimeen, joka on pehmeä, mutta lyhytkarvainen ja antaa puuterin imeytyä ihoon levittäessä tiiviisti ja tasaisesti! Tämä sivellin käy myös erinomaisesti nestemäiselle meikkivoiteelle, joten ei pelkästään meikkipuuterin levittämiseen :)

Meikkivoideharja hinta n. 30€


Kesää kohti mennään ja luomiväreihin saa reippaasti tulla nyt hohdetta ja kuultoa! 

Tykkään lopputuloksesta, joka on selvästi hohtava, mutta ilman glittereitä. Glitterit tulee kyllä varmasti taas juhannuksen ja festareiden aikaan :)

Muistatte varmaan miten olen tykännyt käyttää samaa tuotetta monessa eri meikkitarkoituksessa? 

Sama näissä Argan Eye Shimmer -hohdeluomiväreissä; levitä tuotetta luomille ja huulille! Kostealla siveltimellä saat todella voimakkaan lopputuloksen ja sormella luomelle painellen väri on kuultava. Hyvä pigmentti ja helppo häivyttää!

Valittavana on 18 eri sävyä, niistä minulla oli testissä
vaaleampi DOUBLE DELIGHT (vaalea pinkki) ja tummaluumu PURPLE HAZE.

Hinta (riippuu jälleenmyyjästä) n. 27€ kpl

Sähäkkää viikkoa kaikille <3

Eija

***Tuotteet saatu blogin kautta***

Kommentit

Suositut tekstit