Seerumin keveä kesäiho meikillä!

Juice Beauty:n meikit ovat olleet ”testaa ihmeessä” –listallani jo pitkään ja olinkin erittäin iloinen, että sain blogin kautta testiin muutaman tuotteen.

Jos kyseinen meikkisarja on tuntematon, tässä hieman faktaa sarjasta:

Juice Beauty on yhdysvaltalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka on perustanut Karen Behnke. Sarja sai alkunsa, kun Behnke kiinnostui tehokkaasta luonnonkosmetiikasta ollessaan raskaana ja halusi luoda itse jotain ennennäkemätöntä ja turvallista.  Sarja perustuu hedelmämehujen ja -uutteiden käyttöön ihonhoidossa. Tuotteet sisältävät mm. luonnosta saatavia AHA-happoja omenasta, viinirypäleestä ja sitruunasta. Kiinteyttävässä Stem Cellular -tuotelinjassa on käytetty ainutlaatuista patentoidun kantasoluteknologian, C-vitamiinin ja viinirypäleensiemenöljyn yhdistelmää. Osa Juice Beautyn raaka-aineista on sertifioituja. Sertifioidut tuotteet on merkitty INCI-luettelon loppuun. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, petroleumia, propyleenia tai butyleeniglykodeja, Sodium Lauryl –sulfaatteja, tuholaismyrkkyjä, muovien johdannaisia tai keinotekoisia väri- tai hajusteaineita.
 Phyto-Pigments -meikkisarja on 100% vegaaninen.

Yhtä paljon kuin etsin varmasti ikuisesti ”yhtä ja oikeaa ripsiväriä” –listallani on ikuisesti  myös etsinnässä uusia meikkivoiteita. Vaihtelen suuresti meikkivoiteiden koostumusta ihon kunnon ja vuoden aikojen vaihtuessa. En tiedä, tulisiko meikkivoiteita vaihdettua niin usein ellei itselläni olisi sekaiho. Talvella pintakuivuus pahenee ihossani, joten meikkivoiteeelta tuo pinnan kuivuus vaatii suhteellisen paljon, että meikki pysyy siistinä koko päivän.   

Vegaanisia meikkisarjoja alkaa markkinoilla olemaan kohtullinen määrä ja nyt voin siis ilolla esitellä teille täysin vegaanisen meikkivoiteen!

Juice Beauty Phyto-Pigments Flawless Serum Foundation –seerumimeikkivoide


Tämä meikkivoide on täydellinen niille, jotka etsivät keskitason peittoastetta meikkivoiteelta ja samalla tuotetta, joka tuo kuulaan ja runsaan hehkun. Meikkivoiteessa on selkeästi ihoa hoitava, tasoittava koostumus.

Ohut koostumus edesauttaa tuotteen hyvän levittyvyyden. On mielenkiintoista huomata, että  tämä meikkivoide ei ollut parhaimmillaan kun levitin sen beautyblenderillä eli ns. ”meikkimunalla”.  Levitin meikkivoiteen sormin, pohjasta tuli erittäin siisti, koska tämä nestemäinen meikkivoide on niin ohut.
Sopii täydellisesti kesän juhliin,  kun haluaa kevyen, mutta erittäin kuulaan meikin!
Huom! Muista ravistaa pulloa huolllisesti ennen käyttökertaa, koska pigmentit valuvat nesteissä aina tuotteen pohjalle.  
Huomioi, että meikkivoide on hyvin juoksevaa.

 Saatavuus mm www.rawbeauty.fi
Hinta n. 56 euroa, 30 ml


Korostus- ja varjostuspuikkoTässä on NIIN innovatiivinen pakkaus että! Molemmista päistä saat napsautettua auki pienen sävypuikon. Toisessa päässä on korostussävy (vaalea), jota voit sipaista suoraan puikosta korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia; kulmaluuta, nenänselkää,  amorinkaarta.  Tuotteesta tulee hyvin kevyt korostussävy, jos pelkäät voimakasta hehkua, niin ole huoleti, tämän kyllä uskallat ottaa käyttöön J


Toisessa päässä on varjostussävy, jota voit käyttää myös poskipunan tavoin.  Hankasin puikkoa hieman kämmenselälle ja tuputtelin sormella sävyä poskille. TOIMII!
Kokeile tummempaa sävyä esimerkiksi poskiluiden alle, saat helposti tehtyä kauniit varjostukset J
Sävy Golden Bronze
Saatavuus mm. www.rawbeauty.fi
Hinta 41 euroa

Ps. Terveiset täältä Saksasta <3

Eija

Kommentit

  1. Tuo meikkivoide on ihastuttava, mulla kesti tovi että löysin sen alle toimivat pohjustustuotteet mutta sen jälkeen, avot! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit