Saisiko olla hyytelöä?

Hola! 

Taas arki lähtee rullaamaan, kesä saa pikkuhiljaa jäädä taakse ja jäljelle jää kosteutta kaipaava iho. Tai toivottavasti tästä upeasta kesästä nyt jotain muutakin jäi käteen kuin kuiva nassu :)

Olen siirtynyt jo vuodenpäivät sitten pois pumpulilla hangattavista kasvovesistä. Korean innovatiivisen kosmetiikan myötä myös Suomeen on rantautunut ihania, hyytelömäisiä hoitonesteitä. Hoitonesteet yleensä suositellaan levitettävän kasvoille käsin, toisinkuin monesti kasvovesi levitetään pumpulilla.

Suomalainen iho on usein herkkä, joten suosittelen asiakkaita siirtymään joko näinhin hoitonesteisiin tai suihkutettaviin kasvovesiin. Näin ollen ihon ei tarvitse käydä läpi pumpulin mekaanista, jopa turhaa, hankausta. 
Ja koska moni kuitenkin haluaa puhua pumpulin puolesta, että siihen jää vielä likaa meikinpoiston jälkeen, niin itse sanon aina, että sitten on hommattava tehokkaampi putsari :)

KYLLÄ; kasvoveden tehtävä on VIIMEISTELLÄ ihon puhdistus ja tasata ihon pH -arvo, mutta EI poistaa viimeisiä meikkejä iholta.


Ja palatakseni taas aiheeseen: omaksi ihmeekseni oma sekaihoni on ollut nyt yllättävän kuiva!
Päätin satsata googlen avulla johonkin hyvään hoitonesteeseen.
Muutama klikkaus ja avot, tätä on suositeltu:

L'Occitane aqua réotier hoitoneste.

Tämä tuote on siis tarkoitettu levitettävän puhtaalle kasvojen iholle ennen kosteusvoidetta kasvoveden tapaan. MUTTA. Mä yksinkertaisesti R-A-K-A-S-T-A-N tämän tuotteen koostumusta ja super kosteuttavaa vaikutusta! Olen myöskin niin tottunut levittämään juoksevat kasvovedet käsin, että tämä geelimäinen koostumus on myös siitä ihana, että se ns. hajoaa vasta kasvoille levitettäessä.


Tuotteen hinta on 21€ ja hoitonesteen koostuksen ansiosta tuo 150ml pullo tulee kestämään pitkälle talveen.

Täysin uusi ihastus itselleni, joka ansaitsee paikkansa kosmetiikka kaapissani :)


Eija

Kommentit

Suositut tekstit