Ikuisesti, JANOINEN!

Jeffree Star. Ihanaa kun maailmassa on persoonia jotka jakavat mielipiteet. Jeffree on yksi heistä. Se tekee myös kyseisen henkilön meikeistä kiinnostavan, sillä paleteissa on tyylikkyyttä ja erottavuutta muista.

Olen ostanut Jeffreen meikeistä vain yksittäisiä huulituotteita, mutta kesällä lanseerattu THIRSTY -luomiväripaletti oli väreiltään MUST HAVE -kategoriaan sukeltanut väripläjäys. Ja jos mun päässäni joku meikki singahtaa kyseiseen kategoriaan, niin se tarkoittaa usein että tilipäivänä se on moro senjoro ja 1-3 päivää odotan postipakettia :)


Palaan vielä siihen MUST HAVE -kategoriaan. Omassa mittapuussani +50€ meikkipaletti ostokset vaativat silti edelleenkin hieman sulattelua. Varsinkin kun tietää, että tuo paletti ei todellakaan sävyiltään ole sellainen, mitä päiväkäytössä töissä pitäisin. Tämän vuoksi aina pelkään, että paletti tai paletit jää ensihuuman jälkeen kaapin perukoille ja jouluna huomaan että AI TUO ON MUUTEN IHANA PALETTI! Ja sitten se on vasta jouluna seuraavaksi käytössä.

Huulituotteet mitä olen Jeffreeltä ostanut ovat todellakin olleet kaiken hypetyksen ja rahan arvoiset. Mutta koska luomiväreistä olen lukenut puolesta ja vastaan argumentteja, niin tämä paletti sai hetken vielä odotella ostoa.


Mutta kun mä tän väriloiston vihdoin ja viimein avasin...
UUH! Täydelliset sävyt kesään!

On mattaa ja keskirivin shimmerit ei varmaan tarvi edes erillistä esittelyä...
Ja tein sen, mitä ei koskaan saa tehdä. KUVAA ENNEN; TESTAA VASTA SITTEN! :)
En malttanut :) Pahoittelut siis siitä, että värit veivät mukanaan ja lääpin paletin jo ennen kuvausta...


Tykkään paleteissa myös esteettisistä yksityiskohdista. Esim siitä, että paletin kannessa on kohokuviot, jotka jäljittelevät pisaroita.

Ja siitä, että paletin ulkokuori on yhtä raikas kuin sisältö.

Ja siitä, että jokaisessa värinapissa on Jeffreen logo.


Kyllä tuo värikylläisyys on yli keskitason luokkaa. Ja esteettisyyden edessä, mikäs sen tärkeämpää kuin luomivärien pigmenttisyys! Vaaleat sävyt ovat vaaleita ja ei mielestäni saa erikoismainintaa pigmenttisyydestään. Mutta pohjustajan kanssa värisävyt ovat sitä mitä näet paletissa :)

Kannattaako ostaa? Nooh, jos tykkäät väreistä ja haluat muutakin kuin silmänruokaa meikkikaappiin niin siinä tapauksessa, osta pois :)

Omani tilasin: www.oletkauns.fi
52,50€

Eija

Kommentit

  1. Tänään kirjoittelin itsekin Thirstystä...ehkä se oli vähän pettymys mutta...

    https://charmingnails.blogspot.com/2018/08/jeffree-star-thirsty-mita-loppujen.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit