Ceetä lisää, kiitos!

Tähän otsikkoon saa tällä hetkellä vastata todella usein.

Miksi ceetä lisää, kiitos?

Mitä iho kesällä kaipaa?

Kaipaako se mitään lisää?

Kuinka moni todellisuudessa kokee, että iho voi hoitamatta kesällä todella hyvin?

Itse vastaan ammattilaisena tähän hyvinkin yksinkertaisesti: Ei toimi ellei ihoa:

SUOJAA, PUHDISTA JA KOSTEUTA.

Puhtaus on iholle puoliruokaa! Siitä en anna kenenkään tinkiä, sillä vaikka iholla ei olisi päivän aikana ollut mitään meikkiä, niin ilmansaasteet, pöly, tali yms. on puhdistettava myös meikittömältä iholta. Kasvovedellä viimeistellään ihonpuhdistus ja palautetaan ihon normaali pH-tasapaino, jotta iho on vastustuskykyisempi ihovoiteille ja seerumeille.

Ihonhoito koostuu monesta onnituneesta palasesta, jotka yhdessä tukevat pitkäjänteistä jatkuvaa ihonhoitoa. 
Ensinnäkin se, että ylipäätään hoidat ihoasi on tärkeää. 
Purkkeja ei tarvitse olla valtavaa arsenaalia, vaan riittää että tunnistat tai sinulle on ammattilainen kertonut ihosi tarpeet.

Omaan ihonhoito rutiiniini kuuluu seuraavat:

Aamulla pesen kasvojen t-alueen puhdistusgeelillä ja tämän jälkeen iholle kauttaaltaan kasvovesi.
Tämän jälkeen silmänympärysgeeli+seerumi kauttaaltaan kasvoille

Illalla puhdistan meikit ja puhtaalle iholle tämän jälkeen kasvovesi. Silmänympärysgeeli+kiinteyttävä seerumi ja päälle vielä yövoide.

Tämän päivittäisen rutiinin lisäksi 2 kertaa viikossa iholle kuorinta ja kuorinnan perään aina naamio. 


Iho kaipaa kesällä kosteutuksen lisäksi kirkastusta, joten laiskan kuorijan ihmepullo on tämä kosteuttava ja kirkasta Lumenen Glow Lumenessence Brightening Beauty Lotion eli lyhyesti; hoitovesi. Tämän hoitoveden tarkoitus on sitoa kosteutta, kirkastaa ja parantaa ihon tekstuuria. Helpoin ja nopein tapa tämän hoitoveden levittämiseen on yksinkertaisesti käsinpainelu. Eli lorauta pieni määrä hoitovettä kämmenelle ja painele kauttaaltaan kasvoille ennen hoitovoidetta tai seerumia. Tähän ei tarvita edes pumpulia!

Tuote sisältää kevyesti kuorivia marja- ja hedelmähappoja, joten erityisesti rasvoittuva ja sekaiho kiittää kesällä tästä tuotteesta! Myös ikääntyvälle iholle kevyesti kuoriva hoitovesi on erittäin tervetullut lisä, sillä se parantaa tuotteiden imeytyvyyttä ihoon samalla poistaen ihon sameutta.

Lakkaa ja c-vitamiinia sisältävä vitamiinipommi takaa ihon kirkastumisen ja yksi mielestäni tärkeimpiä ihon hyvinvoinnin kulmakivia on c-vitamiinin lisääminen ihonhoitotuotteisiin ainakin kesän ajaksi.

C-vitamiinilla eli askorbiinihapolla on aina ihoa kirkastava vaikutus. Oli se sitten puhdas askorbiibihappo tai johdannainen. Askorbiinihappo on erittäin tehokas antioksidantti, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Eli Suomeksi sanottuna suojaa niiltä, jotka aiheuttavat ryppyjä ja ennenaikaista vanhenemista iholla. Tämän kaiken lisäksi c-vitamiini vahvistaa ihon kollageenia, joka tekee ihosta kimmoisan.


Kevyen koostumuksen ansiosta olen tykännyt sekaihollani käyttää tätä Lumenen Valo Glow Reveal kosteusvoidetta yökäytössä.
Voide sisältää myös c-vitamiinia kuten hoitovesikin, joten tämä kaksikko täydentää mukavasti talven jäljiltä kadonneet c-vitamiini varastot iholta.

Tämän takia;

ceetä lisää, kiitos :)

Eija <3

Kommentit

Suositut tekstit