Aikuiselle naiselle kiinteä iho!

Moikka!

Nyt ois aikuiselle naiselle ja miehelle SUPER ihania tuotteita esittelyssä!

Monen monta kertaa olen blogissa toitottanut ihonhoitoon liittyen sitä, että varsinkin meikäläiset (sekaihoiset) tykkäävät usein siirtyä täyteläisistä voiteista geelimäisiin tuotteisiin ihonhoidossa kesän alkaessa.

Syy on yksinkertaisesti se, että aurinko (thank lord) joka on paistanut erittäin kauniisti, alkaa tietty lämmittämään ilmaa ja ihoa ja talintuotanto siinä samassa lisääntyy.

Itselläni sekaihon suurin kirous on tuo syksyisin saapuva pintakuivuus. Sen tunnistaminen ihossa on haastavaa, mutta ensisijaisesti voit miettiä että kiristääkö ihoasi puhdistuksen jälkeen?
Jos vastaat kyllä, niin ihon pintakuivuus on olemassa.

Mutta nyt kun kesä tuo kosteuspitoisuutta ilman mukana ja juon nestettä huomattavasti enemmän kuin talvisin, niin pintakuivuus on jo selvästi vähentynyt.

Kaipaan silti yökäyttöön täyteläisyyttä voiteelta, sillä näin kolmevitosena (tai syksyllä tulee virallisesti 35 mittariin) huomaa että olisi kiva saada joku kiinteyttävä yövoide käyttöön.

Sain blogin kautta testiin Melvitan uutuus tuotteita ja bongasin nämä samat uutuudet Hehkun verkkokaupassa, mutta ainakin toistaiseksi (?) tuotteiden alla oli teksti "Ei saatavilla". Nyt olen itsekkin hieman epätietoinen tuleeko nämä ihanuudet Hehkun verkkokauppaan jossain vaiheessa myyntiin?


Melvita Youthful cream on täyteläinen, kiinteyttävä päivävoide aikuiselle iholle (keskellä).

Vasemmalla on Youthful fluid eli saman linjan kosteuttava ja kiinteyttävä seerumi.

Ja oikealla Youthful eye care, silmänympärysvoide.

Ensisijaisesti suosittelen näitä tuotteita aikuiselle iholle, koska kun tuotteet avasin ja näitä testasin, niin huomasin heti käytössä niiden täyteläisyyden. 

Mutta tottakai täytyi olla taas v ä h ä n skeptinen :)

Testasin heti erittäin kiinnostuneena tuon kiinteyttävän ja kosteuttavan seerumin.

Koostumus oli mielestäni seerumille hiukan epätyypillinen eli suhteellisen täyteläinen ja voidemainen. Ajatuksenani oli, että tämä olisi ollut hyvinkin vesimäinen koostumukseltaan. Tuote selosteessa lupaus on kuitenkin nopeasti imeytyvä. Ja se piti täysin paikkaansa. Olin ajatellut ensikosketuksen myötä jättää tämän tuotteen yökäyttöön, mutta kyllä se oli liian kevyt yövoiteeksi.

Eli seerumina tuon täyteläisen voiteen alla sai parhaimman tuloksen yökäytössä.

Siinä missä oli pakko tutkia ajan kanssa näiden tuotteiden raaka-ainelistoja, niin kyllä kosmetologin mieltä lämmittää jo 5 ensimmäistä raaka-ainetta.
En siis todellakaan ihmettele, että nämä tuoteet todella siloittivat ihoa!
Arganöljy on erittäin kiinteyttävä ja ihoa uudistava raaka-aine. 
Ja vaikka tuotteessa on tuo sana öljy, ei se kuitenkaan ole iholla täyteläisyydestään huolimatta liian raskas.


Tässä vielä swatsattuna kämmenelle tuon seerumin koostumus. Kuivaihoinen voisi tykätä tästä koostumuksesta myös päiväkäytössä meikin alla. Mutta rasvoittuvalle sekaiholle päiväkäyttöön en kyllä suosittele ainakaan näin kesäkuumalla.
Aivan varmasti alkaa naama kiiltää tunnin jälkeen kuin Naantalin aurinko! :)


Melvitaa on ollut blogissani kerran aikaisemminkin testissä. 

Te joille Melvita ei ole entuudestaa tuttu, niin avataan hiukan brändin taustaa:

Melvita on luonnonkosmetiikkasarja, joka on erittäin palkittu ja omaa tuotteillaan ECOCERT -sertifikaatin. Lisäksi kaikki tuotepakkaukset ovat kierrätysmateriaalia. Myös eetinen ajattelu on ohjannut Melvitaa sen päätöksissä olla käyttämättä eläinkokeita.

Mistään ihan uudesta sarjasta ei ole kyse, sillä tämä Ranskalainen sarja on saanut alkunsa jo vuonna 1983.
Sillon kun mä synnyin :)

Suositushinnat olivat näille tuotteille vaihtelevat, mutta seerumi ja voide olivat n. 43€ tai 45€ ja silmänympärysvoide n. 37€.

Kuka innostui näistä tuotteista? :)

Eija 

Kommentit

Suositut tekstit