Olipa kerran saunailta

Moikka!

Sattui eräänä viikonloppuna niinkin sopivasti, että mieheni ilmoitti pitävänsä saunaillan.

Sinne luonnollisesti kutsun saa ainoastaan miehet (ja oluet ja yhden tähden jaloviina) joten hellävarainen katse ruskeilla silmillä viestitti, että voisin varmaan kaivaa puhelimen esiin ja kysästä mitä kuuluu Valkeakoskelle, jos vaikka menisin vanhempieni luo yöksi lastemme kanssa.

Älkää missään nimessä ymmärtäkö väärin, mun mies ei todellakaan mua kotoa pois aja, vaan yleisesti olen ilmoittanut että jos saunailta pidetään meillä, niin samalla sitten otan ja lähden lasten kanssa mielelläni viikonlopuksi kotikonnuilleni Valkeakoskelle.

Ja nyt kun tilaisuuteni koitti niin saunailtaan jätin muistoksi muutamia uutuus tuotteita, jotka mielellään saisi testata! 

On todella riskialtista yrittää johonkin väliin ujuttaa kysymys; 
voisitteko millään testata muutamia miesten ihonhoitotuotteita saunaillassa?! 

Miettikää nyt. Miesten saunailta. Kosmetiikkaa. 
Ja sitten pitäisi vielä jaksaa jättää mulle kirjallinen palaute. 
Mutta uskokaa tai älkää. Ne teki sen.
Täyttivät liput ja laput, testasivat tuotteet ja NYT tulee palaute!



Testiryhmään kuului:

Kimmo, 35, käyttää välillä kosmetiikkaa. Hän luonnehti ihoaan kuivaksi ja kosmetologin palveluita on käyttänyt, JOS vaimo on häntä hoitanut :) Vaikea varmaan arvata, kuka testaajista on mieheni ;)

Mathias, 35, käyttää päivittäin kosteusvoidetta, partaöljyä ja partavahaa. Omaa myös kuivan ihon ja on käynyt kerran kosmetologilla. Ei kertonut miksi siellä on käynyt. Jäin miettimään.

Thompson, 31 vee, käyttää päivittäin kosmetiikkaa ja täsmentää vielä että kasvoihin :) Hänellä myös kuiva iho ja on käynyt kosmetologilla hieronnassa?!! Jaaha. Ja mulla se on käynyt karvojaan poistattamassa. Sori. Paljastus. Menikö nyt luottamussuhde kosmetologiin?

Vielä yksi testaaja, OK ja ikää 34. Ei käytä päivittäin kosmetiikkaa, iho on normaali/rasvoittuva ja on käynyt kosmetologilla ihonpuhdistuksessa.



Testattava oli ORIFLAME NovAge MEN -linjan uutuus tuotteet.

Tämän uutuus linjan tuotteet on kehitetty erityisesti miehen iholle taistelemaan väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä vastaan.

Pakkaus sisältää:

Kasvojen puhdistusaineen
silmänympärysvoiteen
seerumin
ja
hoitoemulsion

Nämä tuotteet ovat suunniteltu käytettävän yksinkertaisena, mutta tehokkaana ihonhoitorutiinina, joka vaatii vain 2 minuuttia joka aamu ja ilta.

Nopeaa ja tehokasta?



Itse annan heti plussaa tuotteiden ulkonäöstä. Tyylikkäät ja miehekkäät purkit ja mikä parasta; näissä tuotteissa ei ole voimakasta "miehistä tuoksua". Jos tiedätte mitä tarkoitan. Pelkäsin että jokainen tuote tuoksuu "axelle", mutta ei. Mieto, raikas tuoksu jokaisessa tuotteessa!

2/4 testaajasta listasi tämän ylläolevan puhdistusaineen parhaaksi tuotteeksi. Puhdisaine on väriltään tummaa, sillä se sisältää mustaa hiiltä ja kevyitä kuorivia rakeita. Nämä yhdessä takaavat todella freesin ihon puhdistuksen jälkeen. Miehen iho tuottaa enemmän talia kuin naisen iho, joten mielestäni on hyvä, että tämä puhdistusaine on lisäksi kevyesti kuoriva. 

Pyysin perustelemaan miksi tämä tuote oli paras:

"Tuote oli raikas"
"Kasvot tuntuivat pesun jälkeen puhtailta"


Puhdistuksen jälkeen lisätään silmänympärysvoide. Ja mikäs sen parempi kuin tämä rolleripää, jolla saa helposti ja nopeasti silmänympäryksille geelin levitettyä. Ei tarvitse sormin tuputella mitään, hyvä niin. Sama kuin naistenkeskuudessa, silmänympärysvoide ei herätä mitään suuria karjahduksia testaajissa, mutta HYVÄ kun se on laitettu tähän pakettiin!
Viime postauksessa just paasasin näiden käytöstä. Tai lähinnä käyttämättömyydestä. Mutta hyvä miehet! Te testasitte ja otitte käyttöön!


Ei ehkä yllättävä, mutta selkeä tulos oli tämän seerumin kohdalla. Seerumia käytetään yleisesti aika vähän, joten mielestäni oli hyvä että tässä setissä on hieman kasvovettä korvaava seerumi. Seerumin levitään aina ENNEN voidetta. Voide voimistaa seerumin vaikutusta ja sitoo paremmin kosteutta ihoon. 
Mieheni on saanut tai joutunut, ihan miten hän sen nyt kokee (en kysynyt), käyttää seerumeita jo vuosia. Testituloksesta huomasi että hän oli ainut, joka oli nostanut tämän tuotteen kahden parhaan joukkoon. Seerumia on tehostettu Coffea Bengalensis -kahvipensaan kantasolu-uutteilla. Se saa iholla aikaan energisoivan vaikutuksen, joka edistää solujen hyvinvointia ja tehostaa antioksidanttikapasiteettia. Se taas puolestaan auttaa suojaamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Muistakaa miehet seerumin käyttö! :)


Ja lopuksi kasvoille levitetään emulsio. Intense Anti-Ageing Face Gel Lotion on geelimäinen, nopeasti imeytyvä emulsio. Tuote ei ole todellakaan raskas iholla päinvastoin; ohut ja geelimäinen. Yksi testaajista oli listannut tämän tuotteen ykköseksi, koska:

"Se oli raikas"

Lyhyestä virsi kaunis :)

Mua itseasiassa nauratti suunnattomasti, koska mietin, että jos naisilla olisi ollut tämmöinen testaus saunaillassa, niin arviot ja analyysit olisivat todella pitkiä jaarituksia. Mitäs sitä sitten selittämään, jos yksinkertaisuudessaan miehet olivat tuotteisiin hyvinkin tyytyväisiä!?? :)


Summasummarum:

Miehet testasivat ja olivat tyytyväisiä tuotteisiin. Pidetäänkö tääkin virsi siis kauniina ja lyhyenä? :)

ISO kiitos Oriflame, kun sain tuotteet miehille testattavaksi!

Eija <3

***Pakkaus sisältää nämä neljä tuotetta ja nyt saatavilla tarjoushintaan 79,00€ (norm. 132€)
www.oriflame.com***

Kommentit

Suositut tekstit