Kehäkukkaa käsille!

Moikka!

Nyt on menossa poikkeuksellinen kuivakausi käsieni suhteen. Vaikka rasvaan ja pyrin hoitamaan käsiä todella paljon varsinkin näin talvella, niin nyt tuntuu, että mistään ei ole mitään apua. 

Töissäni tulee toistuvasti pestyä käsiä, joten illalla kädet ovat olleet rystysistä jopa hilseilevät. Eli suomeksi: todella mikrobialttiit ja törkeän näköiset!

Nyt on otettu seuraava vaihde silmään ja testissä on nyt satumaisen upean tuoksuinen
 Beauty Gardenin Kehäkukkaöljy ja saman sarjan kehäkukkavoide.


Mä jaksan ihannoida näitä kauniita purkkeja! 
Mutta ei siinä vielä mitään; odotas kun AVAAT purkin.

Se tuoksu! Tuo kehäkukantuoksu on kuin avaisi parvekkeen oven kiireettömänä kesäaamuna ja kasvoihin osuisi vieno kesäinen tuuli. En kyllä muista koska viimeksi olisin tuoksutellut jotain näin ihanaa. Rakastan kaikkia öljyjä ihonhoidossa eikä tämä kehäkukkaöljy tee poikkeusta; se sopii koko vartalolle ja vielä jopa hiuksiin kuivia latvoja elvyttämään.

Öljyssä on pumppupullo, josta tykkään annostelussa. 
No nyt kun just kehuin purkkeja, niin heti tulee vähän noottia---

Kun olen öljynnyt kädet, niin lisään vielä perään tuota kehäkukkavoidetta. 
Ensinnäkin voide kiinnittää kosteuttavan öljyn alleen paremmin ja auttaa öljyä nopeammin imeytymään. MUTTA sitten se voidepurkin kansi on täysin öljystä sotkuinen, kun pitää se tietty vielä sulkea :(

Noh, pieni murhe. Voihan sitä kuivatella käsiään ihan rauhassa ja sitten vasta sulkea kannet :)
Mutta kun oon vaan suhteellisen hätänen luonne ja neitsyt horoskoopiltani, joten joidenkin asioiden täytyy vain yksinkertaisesti mennä hyvin ;)


Puinen ulkokuori sulkee sisälleen lasipurkin, jolloin tuotteen säilyvyys on tässä suhteessa otettu huomioon. Ja onhan lasipurkki myös painava ja jämäkkä, jolloin tuotepakkaus on kädessä todella luksuksen tuntuinen. 
Voide on keskitäyteläinen (vitsit mikä viinianalyysi!) eli imeytyy suhteellisen nopeasti (no viinikin tekee niin), mutta jättää vienon öljyisen pinnan iholle. 

Kehäkukkaa on aikoinaan käytetty todella paljon haavanhoito lääkkeenä, joten siitäkin syystä se sopii toistuvaan käsienhoitamiseen voiteena. Ulkoisesti käytettynä kehakukkaa suositellaankin haavojenhoitoon, ihottumaan ja auringonpolttamiin. 

Näillä tuotteilla elvytellään nyt talven kuivattamia käsiäni ja tuoksulla matkustellaan aurinkoon :)
Ja maanantaina oikeasti matkustan aurinkoon. 
Ihan vaan talvilomalle.
Ihan vaan etelään.
:)

Eija

***Tuotteet saatu blogin kautta testiin***

Kommentit

  1. Ihanan näköiset nuo tuotepaketit. Tuotesuunnittelu ja ulkonäkö on mielestäni tärkeää kun myydään luonnonmukaisia tuotteita. Harmi että käytännöllisyys jäi vähän puolitiehen suunnittelussa. Hyvä että tuoksu kuitenkin miellytti!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit