Värikynät!

OOOOOOHHH!

Kyllä meikkitaivas taas repesi kun myyntiin tuli tämmöinen setti!


Mikäs se on...?
Pidetään nyt hieman jännitystä yllä :)


Ruotsalainen meikki-idolini Linda Hallberg on julkaissut kuluvana vuonna omaa meikkikokoelmaansa. 

Linda on pitkänlinjan meikkiammattilainen ja hänen töitään on todella inspiroivaa seurata. Linda on joskus todennut, että häntä ei koskaan saisi tekemään kellokorttityötä eli istumaan kahdeksasta neljään konttorissa. Taiteilijan elämä on mitä se on, inspiraatiot tulevat kelloa katsomatta. Ja niinhän se on, että sitten kun on tilaa hengittää ja tilaa ajatella rauhassa, niin yhtäkkiä ajatukset voivat olla täynnä ideoita!

Olen itsekkin todella onnellinen siitä, että pidän tätä meikkiblogia oman työni ohella. Vaikka pyöritänkin "purkkimafiaa" 24/7, niin nämä värikkäät meikit saavat minut aina hyvälle tuulelle.
"Väriä elämään" on myös ollut monta vuotta mottoni. 

Minusta on ihanaa avata värikäs meikkikaappini, vaikka arkimeikkini ei todellakaan ole ollut yhtä värikästä viime aikoina kuin se Korkeasaaresta karannut riikinkukko.

Mutta tieto siitä että värejä on ja niitä saa käyttää, lohduttaa aina. 


Linda Hallbergin MOOD CRAYONS on viisi meikkikynää sisältävä setti. Valikoimissa on tällä hetkellä kaksi erilaista settiä. Toinen sisältää tummia ns. perussävyjä musta, harmaa, valkoinen, beige ja ruskea. Tätä settiä mietin pitkään, mutta kyllä se oranssi ja liila painoivat nyt vaakakupissa sen verran paljon, että tämä hillitympi setti jäi vielä odottamaan ostohetkeä.

Itselleni ostin siis tämän värikkään setin, jossa värimaailma on:
keltainen, vihreä, sininen, oranssi ja liila.


Näissä kynissä ON TODELLA pigmenttiä!

Ja ihana, kermainen koostumus, jolloin kynää ei todellakaan tarvitse painaa kovin iholle, vaan väri sulautuu kauniisti luomelle. 
Ja Linda muistuttaakin näiden rajausvärien käytössä olemaan todella luova, sillä voit huoletta käyttää näitä sävyjä niin luomelle, kulmiin, huuliin ja tottakai vartaloniholle jos tekee bodypainting työtä.
Värit ovat vedenkestäviä, mutta kestävät työstää hetken levityksen jälkeen. Eli jos haluat häivytellä näitä sävyjä luomella, niin ole nopea, sillä vedenkestävyys tapahtuu muutamissa minuuteissa. Ja sen jälkeen näitä sävyjä ei paljon tarvitse liikutella pois, paitsi jollain todella hyvällä meikinpoistoaineella ;)


Yhden setin (joka sisältää 5 rajausväriä) hinta on 52€ ja tilasin omani suoraan Lindan omilta nettisivuilta www.lhcosmetics.com

Hinta tottakai mietitytti, pidin sitä suhteellisen kalliina, mutta tein riskiostoksen ja luotin siihen että nämä ovat hintansa väärti. Ja niin todella ovat :)


Tässä vielä sävyt swatsattuina. 

Nyt vain keräämään ispiraatiota ja eiköhän täältä pian tule taiteilua näillä väreillä.

Eli pitäisiköhän munkin nyt istua, hengähtää ja miettiä rauhassa, jotta ajatukset saa virrata rauhassa?

Niinhän mä taisin tuolla alussa todelta ;)


Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille, pus,

Eija

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit