Poimintoja parhaista!

Voinko, siis VOINKO vaan hehkuttaa!?? Kun löytyy markettikosmetiikasta täysiä helmiä, niin ei voi muuta kuin mainostaa siitä myös muille!

Pitkästä aikaa olen törmännyt meikkisarjaan, josta löytyy useita todella hyviä meikkituotteita meikkaajan työpakkiin. Essence on mielestäni tämän hetken kuumin nimi kosmetiikassa, sillä tuohon hintaan nähden nämä tuotteet ovat kyllä todellisia löytöjä.
Alla olevat tuotteet ovat kaikki kuitenkin alle 5€/kpl!

Bongaa nämä ihanuudet meikkilaukkuun ja kesän nopein ja siistein meikki on valmis!


Prismatic Rainbow on kaunis kattaus sateenkaarenvärejä, joita voit käyttää yksinään tai kaikki yhteensä sipaistuna korostusvärinä. Sipaise sateenkaarimeikkiä poskipäille, kulmaluulle ja nenänselkäään tai käytä värejä yksinään luomiväreinä. 
Ei väliä. Kunhan käytät! :) Tää on niin ihana!

Hinta 4,39€
Saatavuus Tokmanni, pretty.fi


  
Luomiväripaletti neljällä sävyllä? Ja aina mukana on joku yksittäinen sävy mistä et tykkää? Taitaa olla monelle tuttu tunne...mutta onneksi Essencen valikoimasta löytyy paletti, johon voit ostaa ne just sun lemppari sävyt ja tarvittaessa voit vielä vaihdella sävyjä kausimeikin mukaan!
Nyt omat lempisävyt on aina samassa paletissa, helposti saatavilla ja helposti mukaan otettavissa. 


Vaihtoehtoja löytyy kyllä jokaiseen makuun, sillä yksittäisiä sävyjä on myynnissä 20 kpl. Ja uskon kyllä valikoiman laajenevan entisestään. Täytyy ilokseni todeta, että nuo tummat sävyt ovat pigmentiltään parempia kuin vaaleammat, mikä on sinänsä aika outoa, sillä yleensä tummat sävyt häviävät monelle vaalealle helmiäissävylle pigmentissä. 
Olen käyttänyt useasti tuota tummaa sävyä silmärajausten tekoon. Ohut sivellin ja vähän vettä, avot!

MY Must Have yksittäinpakatut luomivärit hinta n. 1,98€/kpl
Saatavuus mm. Tokmanni, pretty.fi


Tästä vielä kesäiset sävyt poskille olkaa hyvät!

Essence BLUSplay sävyssä "Play It Peach". Nimensä mukaan upeat persikkaiset sävyt, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen.
Vasemmalla on joukon upea helmiäinen, jota voit käyttää koko kasvoilla korostussävynä. Olen sekoittanut keskellä olevaa tummaa mattasävyä ja oikealla olevaa vaaleaa persikkaa keskenään, luoden poskille ihanan hieman hehkuvan sävyn!

Näistä löytyy runsaasti pigmenttiä, joten laita ensin varovasti ja lisää tarvittaessa ;)

Hinta 4,99€
Saatavuus mm. Tokmanni, pretty.fi

Näillä ihanuuksilla potkua huomenna alkavaan uuteen viikkoon, PUS!

Eija

***Meikit saatu blogin kautta***Kommentit

 1. essencen meikit ovat kyllä hyviä hintaansa nähden! Jotenkin niin söpöjä ja halpoja, ei vaan voi olla tykkäämättä. Sateenkaari Highlighter on kyllä itsellä lähinnä ihastelun kohteena, se on ihan ylisöpö!

  VastaaPoista
 2. Näitä löytyy myös Halpa-Hallista, jos ei oo Tokmannia lähellä niinkuin mulla, on kyllä huikeita tuotteita. Huulipunat ja kynsilakat on mun lemppareita!

  VastaaPoista
 3. Omassakin blogissa oon jo monet kerrat jaksanut ihastella Essencen meikkejä. On tullut ostettua huulipunia, luomivärejä, kulmakyniä, meikkivoiteita... No melkein kaikkea! Ja tosi harvaan on tarvinnut pettyä, ihan huikea hinta-laatusuhde näillä :)

  lily.fi/blogit/ps-never-stop-smiling

  VastaaPoista
 4. Mä niin tykkään sateenkaarihighlighterista! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit