Z A O

Hola ja ihanaa torstaita kaikille!

Tänään sukelletaan orgaaniseen värikosmetiikkaan. 

Kyseessä on Ranskalainen meikkisarja ZAO, joka on luotu kaikille, jotka rakastavat värejä ja luonnonmukaisuutta. Niinkuin olen aikaisemmin rehellisesti kertonut, itselläni ei ole mitään vakaumusta meikkien suhteen. En käytä vain tiettyjä sarjoja, en vaadi kosmetiikalta luonnonmukaisuutta. Tottakai minua kiinnostaa ja pidän tärkeänä kierrätystä ja ekologisuutta, mutta ne eivät ole itselleni ainut ostoargumentti. 

Ihanaa että sain testiini blogin kautta nämä ZAO:n meikit, sillä moni lukijani on todella kiinnostunut ja fanaattinen luonnonkosmetiikan käyttäjä. Rehellisyyden nimissä mainittakoon, että ostan todella vähän luonnonkosmetiikkaa itse. Ehkä tähän tulee pikkuhiljaa muutos, sillä luonnonkosmetiikan värikosmetiikka on mennyt vuosien aikana huomattavasti parempaan suuntaa. Varsinkin useiden luonnonkosmetiikan meikkien pigmentit ovat parantuneet huomattavasti.


Aloitetaan esittely näistä! 

Vasemmalla on meikkivoidepuuteri; Mineral Silk.

 Itselleni tuo sävy nro 501 Clear beige oli hyvä. Kevyt koostumus, levittyy silkinpehmeästi ja tuote on erittäin riittoisa. Huomaa tuotteiden kauniit pakkaukset! Modernit ja ekologiset bambupakkaukset on kyllä todella herkullisen näköiset meikkikaapissa! (Hinta 29,50€)

Jos haet peittävää meikkivoidepuuteria, niin tämä tuote ei ole mielestäni peittävä. Käytän itse tätä tuotetta puuterin tavoin meikkivoiteen jälkeen t-alueella hillitsemaan kiiltoa. 
Mutta nuorelle, hyväkuntoiselle iholle ensimeikiksi tämä on täydellinen! Kevyt tuote, kevyt peittoaste. Tietysti kerrostamalla saat peittävämmän tuloksen, mutta itse olen hyvin laiska kerrostamaan meikkivoidepuutereita.

Vieressä ripsiä vahvistava Structuring ripsiväri sävyssä 081 Dark Brown. Tämä ripsiä vahvistava ja hellävarainen rispiväri sopii myös piilolinssien käyttäjille. Massaa ei tule runsaasti, joten tällä saat huolitellut ja siistit ripset. Itse kaipaan maskaralta runsasta massaa, mutta tiedän niin paljon ripsarin käyttäjiä, jotka eivät halua paksua kerrosta väriä ripsiin. Siinä missä sain BoHo:n luonnonkosmetiikan ripsiväristä kutinaa (en tiedä mistä se johtui), niin tästä ei tosiaan tullut mitään reaktiota silmiin. Uskallan siis oikeasti suositella tätä todella herkille silmille!
Hinta 20,10€
  

Nyt täytyy heti myöntää, että luulin tätä puikkoa aluksi peitevoiteeksi esim. näppylöille. Mutta tämä onkin valovoide! Yleensä olen törmännyt valokyniin, jotka ovat ns. tussin muodossa, mutta tämäpä pakkaus yllätti positiivisesti. Tuolla pehmeällä aplikaattorilla valovoidetta tulee sopiva määrä kerrallaan ja tämä tuote on hieman paksumpaa kuin monet muut valokynät. Levitin tuoteen meikkisienellä pienesti töpötellen tai sormin. Yksi miinus: levitin tuotetta kasvoille ja aloin töpöttelemään valovoidetta kevyesti iholle. Olin antanut sen ilmeisesti liian kauan olla kasvoilla, sillä tämä tuote kuivahti nopeasti iholla. Tein uudelleen yrityksen; levitin tuotteen alue kerrallaan (kulmaluu, nenänselkä, amorinkaari) ja työstin tuotteen iholle heti levittämisen jälkeen. TOIMII!
Sävyjä on valittavana 3 ja itselläni on sävy 723.
Hinta 19,90€


Well hellou beauty! 
Täytettävä magneettirasia on superkätevä esim. matkoilla. 
Voit valita siihen lempituotteesi ja vaihdella tuotteita mielesi mukaan. Tukevassa rasiassa on vielä lisäksi suuri peili, mikä lisää rasian positiivista ilmettä. 
(Rasian hinta 19,00€) 
Ihastuin tähän täysin!


Näissä meikeissä on ihana tuoksu...kun rasian avaa, niin tulee jotenkin todella hyvä fiilis :)

Vasemmalla isoin on poskipuna sävyssä 323. Kuvailisin tuota sävyä "vanha roosa". 
Hinta 13,50€

Luomivärinapit valkoinen (helmiäinen) sävyssä 101. Runsas, superpigmenttinen ja tällä hetkellä paras vaalea helmiäinensävy mitä meikkikaapistani löytyy. Olen tehnyt tällä meikkiini myös poskipäille ja kulmaluulle korostukset, koska se on täydellinen sävy voimakkaisiin korostuksiin. Sipaise pieni määrä tätä vaaleaa silmänsisänurkkaan ja saat heti freesin ilmeen :)

Tumma ruskeasävy, joka taittaa hieman liilaan on sävy nro 104. 

Teen tällä arkimeikkiin rajaukset kuivalla, ohuella siveltimellä. 
Näyttää tummemmalta rasiassa kuin mitä luomella on, pigmentti ei ole samaa tasoa valkoisen kanssa vaikka kyseessä on myös helmiäinen sävy.

Yksikköhinnat luomiväreille 8,90€


Söpö pieni pussi! Arvatkaas mikä siellä sisällä matkusti?


No TÄMÄ! :) Huulipuna sävyssä 462 Old Pink. 

Ja itselleni taas täysin uutta;
tähän huulipunaan saat ostaa täyttöpuikon!

Sama hylsy, ainoastaan refill -täyttöpuikko vaihdetaan hylsyn sisällä.
Ekologista. 

Esittelin tämän huulipunan sunnuntain (edellisessä) postauksessa. Ihana ja kevyt puna arkimeikkiin.

Huulipuna maksaa 20,40€ ja täyttöpuikko 14,30€.

Kyllä.
Kaiken kaikkiaan tämä sarja ihastutti allekirjoittaneen!


Eija <3

***tuotteet saatu testiin blogin kautta***
***tuotteiden hinnat otettu maahantuojan nettisivuilta tästä linkistä***

Kommentit

  1. Nuo Zaon pakkaukset on kyllä tosi kivoja! Mä olen kokeillut sarjalta toistaiseksi vain muutamia luomivärejä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit