A R O M A

Moikka!

Seuraavaksi oli pakko ottaa esittelyyn muutama tuote L'Occitane:n aromaattisesta linjasta.

Blogissani on useasti pyörähtänyt esittelyssä L'Occitane:n kosmetiikkaa ja täytyy kyllä sanoa, että heidän sarjastaan ei ole vastaan tullut vielä yhtään floppia. Tykkään heidän sarjan  tuoksuista ja pakkausten ulkonäöstä todella paljon. 

Jos kaipaat rentoutusta ja aromaattisia tuoksuja suihkuun ja kotiin;

tämä linja on täydellinen valinta! 


Vasemmalla puolella on linjan kasvonaamio, joka on yhdistelmä eteerisiä öljyjä;

Katajaa, sitruunaa, eukalyptusta ja timjamia.

Tämä kasvonaamio on suunniteltu puhdistavaksi naamioksi epäpuhtaalle ja isohuokoiselle iholle.
Itse naamio on hyvin paksua ja vaaleaa massaa, joka levityy iholle hyvin ja kuivuessaan muuttuu täysin mattapintaiseksi ja kuivaksi.

Kataja edistää aineidenvaihduntaa, joten sillä on kasvojen ihossa lymfaattinen ja puhdistava vaikutus. 

Sitruuna virkistää, raikastaa ja sillä on ihoa vaalentava (kirkastava) vaikutus.

Timjami hoitaa epäpuhtauksia, jopa akne ihoa ja sillä on voimakas ihon talituotantoa tasapainoittava vaikutus.

Eukalyptuksella on desinfioiva ja antiseptinen vaikutus.

Tuoksuherkille tiedoksi: niinkuin kaikissa eteerisissä tuotteissa, myös tässä naamiossa on hyvin voimakas tuoksu. Itse tykkään tämän tyyppisistä paksuista ja puhdistavista savinaamioista todella paljon. Johtunee tietty siitä, että minulla on rasvoittuva sekaiho. 

Käyttö: levitä kauttaaltaan kasvoille, välttäen silmänympärysihoa ja anna vaikuttaa 10-15 minuuuttia. Huuhtele haalealla vedellä ja viimeistele kotihoito kasvovedellä ja ihotyypin mukaisella voiteella. Muistakaa, että mitään puhdistavia tuotteita ei saa laittaa silmänympärysiholle! Iho on silmien alla ja luomilla hyvin ohutta ja herkkää, joten kaikki puhdistavat ja voimakas tuoksuiset tuotteet vain ärsyttävät silmänympärysihoa.
Huuhtelu on myös tehdä haalealla vedellä. Viileä vesi supistaa ihohuokosia toisinkuin lämmin vesi taas avaa niitä. Rasvoittuva iho kaipaa siis viileää vettä :)

Naamion hinta 24€/ 75ml


                                      

Aromachologie Rebalancing Black Soap

Tämä oliiviöljypohjainen saippua puhdistaa ihon tehokkaasti epäpuhtauksista. Saippuassa on kermainen koostumus ja sitä käytetään suihkun yhteydessä. Saippua on hyvin jämäkkää, mutta levittyessään koostumus muuttuu saippuan tavoin liukkaaksi. Itse levitin tämän tuotteen kauttaaltaan kostealle iholle ja menin saunaan jälkilöylyihin makoilemaan. 

Ihana, voimakas eteerinen tuoksu oli mielestäni hyvin rentouttava. Ja varsinkin kun oli vielä saunassa, tuoksu selvästi voimistui lämmön vaikutuksesta. 
Huuhtelin saippuan pois noin 15 minuutin kuluttua ja jatkoin vielä ihonhoitoa kuorimalla vartalon kevyesti kuorintahanskojen avulla. 

AVOT! :)


Hinta 24,50€Sitten vielä samasta linjasta tuote, mutta nyt jotain muuta kuin ihonhoitoa.

En juurikaan harrasta mitään huonetuoksuja. Ainoastaan liinavaatekaapissa on aina laventelipussi, koska olen havainnut sen selvästi raikastavan liinavaatteiden tuoksua. 

Tämä Purifyin Mist on tarkoitettu koko kodin ja liinavaateiden raikastamiseen. Ihastuin tähän kauniiseen mustaan suihkupulloon! Tuoksu sisältää samoja eteerisiä öljyjä kuin saman linjan kasvonaamio yläpuolella. Timjami, sitruuna ja kataja neutralisoivat epämiellyttäviä hajuja. 


Tällä kauniilla puolen litran pullolla on hintaa 27,50€

Voit tutustua tuotteisiin tästä linkistä!

Rauhallista viikonloppua kaikille <3

Eija

***Tuotteet saatu testiin blogin kautta***

Kommentit

Suositut tekstit