C O L O U R P O P!

Kyllä määkin ku muutkin!

Nyt on ollut suuri buumi bloggaajien keskuudessa COLOURPOP :in meikeistä!
Jos et ole sattunut yhtä ainuttakaan postausta kyseisistä meikeistä huomaamaan, niin voit taputtaa itseäsi olalle :) Miten oot pystynyt välttämään tämän joukkofanituksen kyseisestä sarjasta??!!
Ja miten minä pystyin välttämään näin kauan ostokset heidän sivuiltaan?


No siis. Tämähän meni näin. 

Olen loistavalla selkärangalla varustettu nainen. Pystyn todella pitkään välttämään/siirtämään/ohjaamaan ostohimojani ja parhaimmillaan jopa unohdan mitä olen halunnut ostaa, koska HARKITSEN todella kauan ostojani. Tietyissä asioissa tämä on hyvä piirre, mutta jotkut päätöset ovat kestäneet ehkä vähän turhankin kauan.

Tämä tarina tosin päättyi nyt ostoon. Marraskuun alussa (2016) aloin bongaamaan Instagramissa Colorpop:in meikkejä. Ei siis mikään uusi sarja ole kyseessä, vaan niitä vaan alkoi olla suomalaisten kauneusbloggaajien fiideillä aika useasti. 

Ihastuin, hullaannuin, sokeuduin koko sarjalle. 
Välttelin, pitkitin ja kierin ostohimoissani netissä. Googlasin swatseja luomiväreistä ja huulipunista ja koitin pitää ajatukseni pienessä tilauksessa.
Koska tuotteet tulee tilata Jenkeistä, ajattelin kerralla tilata hieman enemmän meikkejä, koska samoilla postikuluilla ne kuitenkin sieltä saapuu.

Joulukuussa tein tilauksen ja tuotteet saapuivat n. 2 viikon kuluessa tilauksesta kotiini. Tai päivää aikaisemmin Tullista tuli tullausilmoitus, sillä meikkini seisoivat tullissa odottamassa alvien maksamista. Ulkomailta tilattaessa kertaostos ei saisi ylittää 25€, jos haluaa välttää tullin. Jos ostos ylittyy, suurella todennäköisyydellä saat tullista tullausilmoituksen ja maksat tietysti tuotteista alvin. Itse kyllä harvoin tilaan mitään alle 25€ ulkomailta. Jotenkin koen mielekkääksi tilata kerralla enemmän tuotteita myös niiden postikulujen takia.
Maksoin verot heti ja seuraavana päivänä sain jo ilmoituksen, että meikit on haettavissa postista. Samassa paketissa tuli huulipunia ja luomivärejä sekä kaksi sivellintä. Siveltimet tulivat kaupanpäälisinä ostoistani. Luomiväreistä tulee ihan oma postaus :)


Huulipunista tilasin testiin tämän UPEAN laatikon, joka sisältää 6 mattasävyä.

Staycation Lippie Kit.

Hintaa koko setillä oli 25$.

Värit ovat hyvin intensiiviset ja levittyvät huulille todella pehmeästi. 
Tummissa sävyissä on myös hyvin intensiivinen pigmentti ja tämän sekä koostumuksen vuoksi ihastuin näihin ikihyviksi! Yksinään tuo huulipuna ei niinkään näytä kauniilta, mutta säilytän niitä tuossa kätevässä ja kauniissa rasiassa. Tässä sävyt swatsattuina kädelle.

Kaikki sävyt tässä paletissa on mattasävyjä. Tuotteen luvataan kuivuvan huulille levittämisen jälkeen täysin mataksi. Vertasin näitä ja The Balm:in Meet Matte huulipunia toisiinsa. The Balm:in huulipunat oikeasti kuivuvat TÄYSIN mattapintaisiksi huulilla, nämä jäivät mielestäni aavistuksen puolimataksi. Itseäni se ei haitannut lainkaan, tykkään kun huulipunasta jää pieni kosteuttava tunne huulille. Mutta näin vertailun vuoksi oli hauska katsoa, kumpi tuotteesta on todella matta.BRINK;
terrakotta ja ruusuinen säväys yhdistyvät tässä ihanuudessa.


BOSSY;
Klassinen kylmä punainen


I HEART THIS; 
upea, fuksiaan taittava punainen.


GRUNGE;
pienellä punaisella twistillä lämmin ruskea sävy.
Tästä paketista oma lempparini!


LBB;
täyteläinen luumunpunainen


COOKIE;
lämmin nude

Mitä mieltä?
Lähteekö tilaus näistä ihanuuksista?

Eija <3

Ps. Mukavaa uutta viikkoa kaikille!


Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit