NYX!

Moikka!

Viime postauksessa lupailin tarkempaa esittelyä tilaamistani NYX:in tuotteista.
Moni lukija on varmasti törmännyt meikkisarjaan nimeltä NYX. Tämä jenkkiläinen kulttisarja on ollut vuosia ammattilaisten käytössä ja pikkuhiljaa nettimyynnin avulla sarjaa sai tilattua myös Suomeen. Vihdoin ja viimein Suomessa avautui Sokoksella kyseisen sarjan myynti! Moni on voinut ihmetellä minkä takia en ole innoissani kirjoittanut ennen tästä sarjasta, vaikka välillä kyseisiä meikkejä on blogissani nähtykin. 

Olen tilannut jo vuosia NYX:in meikkisarjaa Jenkeistä itselleni. Ihastuin sarjaan jo kouluaikoinani kun opiskelin kosmetologiksi. Sanoin joskus miehelleni, että jos jotain sarjaa toisin Suomeen, niin se olisi NYX. Koska olen jo pitkään heidän meikkejään käyttänyt jäi hehkutus jotenkin huomaamattani pimentoon. No nyt sitä saa Suomesta ja suosittelen isosti tutustumaan tähän sarjaan! 
Sarja on hinta-laatusuhteeltaan loistava! NYX:in ripsivärit eivät ole allekirjoittanutta täysin vakuuttanut, mutta huulikiillot, poskipunat, peiteaineet ja luomivärit kuuluvat meikkipakkini top3:seen.


Tein tilauksen Suomalaiseen COCOPANDA -nettikauppaan.

Sininen ripsiväri on tämän kesän EHDOTON juttu! Kasari, mutta NIIN hieno lisä päivetyneen ihon rinnalla. Tästä ripsarista viime postauksen meikissä oli siis kyse :)

Soft Matte Lip Cream sävyssä "Cairo". Nämä "Soft Matte" huulikiillot tai voinko sanoa pikemminkin mattapunat ovat mun ehdottomia lemppareita NYX:ltä. Ja mikäs sopii räväkän sinisen ripsivärin kanssa paremmin kuin mattanudet huulet?

Ultra Pearl Mania -luomivärit. Ne kaikki. Ihania. Pieni purkki, joka sisältää irtoluomiväriä. Pigmentti loistava, varisee laitossa hiukan, mutta niiden sävy ja väriloisto antaa varisemisen anteeksi. Laita alle silmämeikinpohjustaja, tällöin sävy tulee parhaiten esiin ja luomivärin pysyvyys paranee. 

Korostus- ja varjostuspuikko. NYX myy kahdenlaisia korostus- ja varjotustuotteita. Toinen niistä on vahamainen puikko, josta en itse tykkää lainkaan. Tämä nestemäinen versio levittyy paremmin ja tästä on saatavana enemmän värivaihtoehtoja. (13,15€ Cocopanda)

Keskellä CC-voide, joka antaa hyvin kevyen sävyn iholle. Sopii esim. tasoittamaan ihon sävyä ennen puuterin levitystä. Peittoaste 2/5. Laventeli CC-voide on tarkoitettu violetin säväyksen takia taittamaan ihon sävyä kirkkaamaksi. (21,35€ Cocopanda)
HUOM! Levityksen jälkeen liila väri ei siis näy iholla lainkaan, jos joku sitä pelkäsi tai ihmetteli :)


Vasemmalla Ultra Pearl Mania luomiväri sävyssä "Orange Zest" (6,00€ Cocopanda)
Oikealla Soft Matte Lip Cream sävyssä "Cairo" (7,95€ Cocopanda)


Sininen ripsiväri "Blue" (8,85€ Cocopanda)

Jos haluat hieman hillitymmän version sinisestä ripsiväristä suosi seuraavaa:
Levitä mustaa ripsiväriä ohuesti yksi kerros ripsiin. Älä anna ripsivärin kuivahtaa kokonaan, vaan lisää heti päälle sinistä ripsiväriä. Anna hieman kuivahtaa ja levitä vielä uusi kerros sinistä ripsiväriä. Jos kaipaat meikkiin hiukan lisää "potkua", lisää alaripsiin lisäksi pelkkää sinistä ripsiväriä.Tässä vielä swatsattuna luomiväri "Orange Zest". Tämä oranssi/kulta luomiväri on hyvä vastaväri siniselle ripsarille :)
Suosittelen kokeilemaan!

Kuinka moni lukijoista omistaa NYX:in meikkejä? 

Hello!
Now the presentation of few new make-up, which I ordered from finnish Cocopanda's website. I really do love NYX's makeup! Pure Pigments and wide selection. The only thing I do not like is their mascaras. 
It's wonderful when at last you can buy NYX's makeup from Finland!
See you next time, 

Eija <3
Kommentit

  1. Mä lähden nyt ylläolevan NYX-listan kanssa kauppaan! :-D
    Haluatteko, että kerron sit omia kokemuksiani? :-)

    VastaaPoista
  2. Täällä käsi pystyssä! "/
    Eli viestiä ja mielipidettä kehiin, kiitos! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit