Kesäkuun Livbox!

 Kesäkuu alkoi hieman viileässä säässä, mutta ei se menoa haittaa! :)
Juhannusruusut ovat jo kukkineet kauniina muutaman päivän, joten päätin ottaa nämä kesäiset kuvat tällä kertaa ulkona. Poikani nukkui makoisasti vaunuissa varjossa omenapuun alla, joten otin itse sakset käteen ja hain kimpun kauniita juhannusruusuja talomme edustalta :)

Mutta mitäs se boxi?
Hitti, huti vai jotain siltä väliltä?


Ehkä tällä kertaa "jotain siltä väliltä". En tiedä onko se noi hiustuotteet, mitkä tällä kertaa eivät saaneet niin kovaa kannatusta allekirjoittaneessa. Kuivashampoita on kertynyt kaappiin jo muutama ja hiustenpesuaineita on käytössä ne tietyt, joten jäljelle jäi 4 vaihtoehtoa, jotka voivat nostaa kesäkuun boxin vielä suosiooni.

Aloitetaan kuitenkin esittely vasemmalta eli sieltä kuivashampoosta. Batiste on johtava kuivashampoo valmistaja, jos siis jotain tämän tyyppisiä tuotteita tarvitsen, niin Batisten tuotteiden puoleen käännyn. Boxissa on näytekoko (ovh. 6,90€/200ml) ja saatavuus mm. Stockmann ja Anttila.

ACO:n SunKissed kasvovoide on asteittain kevyesti itseruskettava kasvovoide, joka tuo kevyen päivetyksen iholle. Ihana raikas tuoksu ja kevyt koostumus. Levitä ohut kerros kasvoille ja kaulalle, anna kuivua ja lisää halutessa meikkivoide päälle. Boxissa täysikoko (11,30€/50ml) ja saatavuus apteekeista.

Essense on uutuus nimi LivBoxissa. Forbidden Volume ripsiväri lupaa kauniit ja täyteläiset ripset yhdellä kerroksella. Kiinnostava uutuus, itselleni tuntematon ripsiväri, joka menee testiin pikimiten :)
Saatavuus päivittäistavarakaupat (ovh. 3,69€). Tarkemmat ohjeet ostopaikoista www.livbox.fi

Mutta kyllä tämä oli mun lemppari...Vaselinen Aloe Soothe suihkutettava kosteusvoide. Olen Livboxista saanut saman sarjan suihkutettavan kosteusvoiteen ja ihastunut siihen täysin! Käytän kesäisin aina iltaisin näitä suihkutettavia voiteia, koska 

a) ne kosteuttavat tehokkaasti
b) ovat nopeasti imeytyviä
c) raikastavat tehokkaasti

Boxin mukana tuli täysi puteli (ovh. 5,95/190ml).
Saatavuus päivittäistavarakaupoista.

Dovelta vaurioittuneille ja käsitellyille hiuksille shampoo ja hoitoaine. Punalevää sisältävä koostumus korjaa hiusta syvältä ja palauttaa kiillon. Boxissa näytekoot.
(ovh. 4.05€/250ml)

Kun mä näitä tuotteita kuvailin, niin söin siinä samalla mukana tulleen Eat Natural käsintehdyn välipalapatukan. Ei sisällä keinotekoisia aromeja, väriaineita tai säilöntäaineita. Herkku on gluteeniton ja sopii kasvissyöjille. Saatavana mm. hyvin varustelluista K-Kaupoista.


Tässä vielä oma TOP3 tuotteista:

ACO SunKissed kasvovoide
Essense ripsiväri
Vaseline suihkutettava vartalovoide

 Mtä mieltä? Kyllä mä ihan tykkäsin boxista. Ehkä joku kesäinen kynsilakka ois ollu kiva piriste shampoon ja hoitoaineen tilalle...?

Eija
Kommentit

Suositut tekstit