Uuden viikon uusi ripsiväri!

Moikka lukijat!

Niin paljon kuin mä tykkään Lumenesta, niin täytyy kyllä tunnustaa etten ole koskaan ihastunut täysin heidän ripsiväreihin. Isoin ongelma on mielestäni ollut se, että ripsivärien massa on suhteellisen ohutta, jolloin en ole saanut ripsiin haluamaani volyymia. 
Mutta hei!
Mitäs jos nurkan takana vaani uutuus, joka istahti ripsille, tymähti sydämeen ja jäi meikkipussiin asumaan?


Lumenen uutuus ripsiväri True Mystic Volyme.

Mitä Lumene lupaa tästä uutuudesta?
 
"True Mystic Volume Mascara on uuden sukupolven Lumene-mascara. Sen runsas koostumus kietoutuu jokaiseen ripseen antaen niille maksimaalista volyymia. Tähden muotoinen Mystic Wand™ -harja tuuheuttaa ja nostaa ripsiä ylöspäin. Dramaattisen lookin viimeistelevät mustaakin mustemmat Polar Night -pigmentit.
Mascaran voidemainen vahakoostumus mahdollistaa helpon kerrostamisen ilman paakkuuntumista. Harjan kuidun maksimaalisen tarttumapinnan ansiosta väriä levittyy optimaalinen määrä jokaiseen ripseen."

Aloitetaan pakkauksesta. Ihana väri! Hylsy on kaunis värien sekoitus sinistä, mustaa, liilaa, vihreää ja punaista. Niinkuin kyseistä ripsiväriä markkinoidaan, väreistä muodostuu upea revontulia muistuttava väritys.

Plussaa massan annostelusta! Nyt massaa tulee riittävästi, jotta yhdellä kerroksella saa näytävät, selvästi paksummat ripset. Massa on suhteellisen märkää, mutta se mahdollistaa ripsien erottelun harjalla levityksen jälkeen, koska massa ei jähmety ripsille liian nopeasti.

Tosin samaa mieltä en ollut ripsivärin kerrostamisesta. Mielestäni yhdellä kerroksella sai näyttävät ripset, kaksi kerrosta oli ehkä jopa liikaa.
 Tästä tulossa vielä kuvien kera esittelyä myöhemmin.


Harja on suoraan ylhäältä päin katsottuna tähden muotoinen. Tykkään harjan kovuudesta, tämä ei siis ole liian joustava omaan makuuni. Tämä harja selvästi nosti ripsiä ylöspäin ilman taivutusta ennen värin levitystä. 

Hinta n. 18,90€
Hinnaltaa keskikastia ripsivärien viidakossa.

On tutustumisen arvoinen uutuus!

Mitäs olette lukijat mieltä?
Löytyykö jonkun pussista tämä ihanuus jo?

Eija

Kommentit

Suositut tekstit