Katsaus blogivuoteen 2014

Hyvää sunnuntaita lukijat!

Nyt tehdään pikakelaus blogivuoteen 2014, joka oli ensimmäinen blogivuoteni!

Katselin historiaa taaksepäin, ottaakseni tarkemmin selvää lukijamääristä, hakusanoista ja teksteistä, joilla on ollut eniten lukijoita.


Olen pyrkinyt tekemään postauksia tasaisesti meikeistä, niiden esittelyistä, uutuus tuotteista ja nyt kynsilakoista. 

Kaikista eniten lukijat ovat klikanneet auki tekstini valokynästä ja sen käytöstä. 
Valokynä on mystinen taikakalu, joka kiinnostaa niin nuorita kuin iäkkäämpiä lukijoita. Sen avulla loihtii nopeasti pirteämmän ilmeen :)

Toiseksi eniten teitä on kiinnostanut miten saada luomiväreistä kirkkaampia?
Jos aihe vielä kiinnostaa ja teksti on lukematta, niin klikkaa auki ;)

Kolmas sija meni tekstille nudemeikistä.
Kyseessä on siis I Love Tigers -meikkipaletti, joka oli kyllä mielestäni sellainen nudepaletti, että suosittelin sen hankkimaan meikkipussiin.
Näitä paletteja löytyy edelleen Sokokselta myynnistä.


Parannuksia on kyllä blogiin luvassa. 
Meikkitutoriaaleja kysellään paljon.

Ja NYT aijon niitä alkaa tekemään! Enemmän siis ohjeistuksia miten luomiväri häivytellään, mikä sivellin kannattaa valita yms. Nämä postaukset ovat kaikista eniten työllistäviä, koska joudun vielä harjoittelemaan kuvaustekniikkaa, valaistusta ja kameran käyttöä. Mutta jos sen verran annatte armoa, opiskelen kyllä täällä valokuvauskirja kädessä joka ilta valokuvauksen saloja, joten toivotaan että vuoden 2016 lopussa taputan itseäni olkapäälle ja totean onnistuneeni saamaan tarkempia ja parempia kuvia meikeistä :)

Hakusanojen selailu on myös kohtalaisen hauskaa puuhaa.

Eniten sivuilleni oltiin tultu hakusanalla "blogit eija nordlund", "eija nordlund", "korostusväri", "livbox 2015" ja "valokynänkäyttö".


 Kiitosta on tullut, kyllä risujakin matkalla on tarttunut, mutta onneksi tämä on edelleen itselleni rakas harrastus, enkä kehuilla tai haukuilla kasvata tai luhista itsetuntoani. Olen kyllä asiaa tarkemmin pohtinut ja miettinyt, että oman naaman näyttäminen julkisesti ja omalla nimellä kirjottaminen on suhteellisen armotonta puuhaa. Moni "anonyymi" pystyy antamaan aika ronskiakin palautetta, mutta jokainen kerta mietin, että noh, mä kirjotan tätä blogia sydämestäni, omalla nimelläni ja se on julkinen.
 Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. 

Pääsääntöisesti palaute on positiivista, kiitos lukijat siitä! <3 
Se on paras ja varmin kannustus.
Onneksi olen jo yli kolmekymppinen, vaimo, kahden lapsen äiti ja hyvinkin sinut itseni kanssa. Kehuilla kun en rakenna enää identiteettiäni, se on jo rakennettu varmemmalle pohjalle :)

Jatketaan taas! :)

Eija <3
 

 Kommentit

  1. Minä olen tykännyt lukea meikkijuttuja. mm. sinusta inspiroituneena kaivoin esille Clarinsin Beauty Flash Balmin ja alan nyt käyttämään sitä, nähdäkseni taikooko se meikille paremman pohjan ja ihoa kirkkaammaksi :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit