Ripaus vaaleaa joukkoon

Sitten se olematon rusketus katosi.
Ja jäljelle jäi kasa kesällä ostettuja, kalliita, vääränvärisiä meikkivoiteita.
Tuttu juttu?

Ei hätää! Nyt on ratkaisu käsillä, toisin sanoen purkissa:)
Kurkataanko?


The Body Shopin Shade Adjusting Drops.
Vaalennusneste, jota lisätään liian tummaksi käyneeseen meikkivoiteeseen ja mixataan oman ihon sävyyn sopiva meikkivoide!
Kuulostaako liian hyvältä?
No hyvä, koska se on totta!
Tätä uutuutta olen testaillut pari päivää ja täytyy kyllä myöntää tuotteen toimivuus. 

Tuote annostellaan pipetillä. Tämä ei mielestäni ole niinkään nestettä, koska koostumus on suhteellisen jämäkkää. Sävy on puhtaan valkoinen, jolloin se soveltuu myös erinomaisesti korostusten tekemiseen, tosin häivyttely vaatii oman aikansa ja paikkansa.


Tuote on dermatologisesti testattu ja soveltuu kaikille ihotyypeille, jopa herkälle iholle. Mieto tuoksu.
The Body Shop on lanseerannut myös vastakohdan tästä tuotteesta eli tuotteen, jolla voit tummentaa meikkivoidetta. Itse kokeilin liikkeessä myös tummennustippoja, mutta aika useasti meikkivoide taittoi harmaansävyiseksi. Kun tummennat meikkivoidetta, se vaatii huomattavasti enemmän hienosäätöä kuin tämän vaalennustipan käyttö. 
Jos vaalennusväriä meni liikaa, niin lisäät vaalennettavaa meikivoidetta hiukan ja taas kokeilet tuotteen sävyä. 
Helppoa?


Tottakai olin taas skeptinen ja kääntelin ja vääntelin kaikki kivet matkalla, jotta voisin todeta tuotteen toimivaksi. Muutama miinus matkalta löytyi:

-Kun vaalennat meikkivoidetta, jossa on aurinkosuojakerroin, niin suojakerroin vähenee. Se kuinka paljon, siihen en osaa vastata. Mutta meikkivoiteen ohentaminen todella vähentää suojakerrointa ja talvella se täytyy myös ottaa huomioon. 

-Meikkivoidetta otetaan kämmenelle ja joukkoon sekoitetaan sormella muutama pisara vaalennustippaa. Tämä on suhteellisen tuhlaava tapa käyttää meikkivoidetta, koska sitä jää kämmenelle lähes aina liikaa.

-Mutta jos olit taloudellinen ja teit vain pienen määrän kerralla? No sitten kun se loppui, niin teeppäs tasan saman sävyinen meikkivoide satsi lisää. Hmm...

-Yksi tippa riittää vaalentamaan vaaleita ja keskitummia sävyjä. Kaikista tummimmat meikkivoiteen sävyt eivät vaalene sävytyksessä tasaisesti tai sävy voi muuttua liian oranssiin taittavaksi.

Tietysti moni voi ajatella, että noh, tuleepahan se vääränvärinen meikkivoide aikankin käytettyä pois, vaikka sitä lorahtaisi kerralla liikaa :)


 Demotaan tämä vielä:

Ylhäällä on minulle tällä hetkellä kaksi astetta liian tumma meikkivoide.

Ja alla on YKSI tippa vaalennusnestettä.
Se on sekoitus valkoista ja pinkkiä pigmenttiä, joten se kirkastaa ja neutraloi vaaleiden ja keskitummien meikkisävyjen keltaisuutta.
YKSI tippa vaalentaa noin puolet vaaleammaksi meikkivoidettasi.


 Vasemmalla sekoitus. 
Huomaat varmaan eron?

Koska ihoni on keltapohjainen, niin tässä kuvassa huomaa selkeästi sen, miten paljon vaalennusneste taittaa pois keltaisuutta. 
Voisin jopa sanoa, että sekoitettu "uusi" sävy on neutraali. 

Tämä sävy kuitenkin istui iholleni loistavasti, koska kesällä rasvoittuva iho taittaa talintuotannosta ja ihon paksuudesta johtuen enemmän keltaiseen. Nyt kun ilma on kylmentynyt ja talintuotanto ihollani selvästi vähentynyt, niin tämä neutraali sävy on keltaista sävyä huomattavasti parempi ihollani. 

Hintaa tällä tuotteella on 16,50€. 
Täytyy sanoa, että meikkikaappiin jäi uusi ihastus, ja muutamat vääränsävyiset meikkivoiteet tulivat tämän tuotteen myötä taas käyttöön! :)

Löytyykö muita, jotka käyttävät vaalennusnesteitä meikkivoiteen seassa?

Eija

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit