No onkos tullut kesä?

Vielä rutistetaan postaus ennen joulua! 
 
Monta kertaa on pitänyt ottaa asiakseni esitellä itseruskettavia ja kevyesti päivettäviä tuotteita. Mutta koska viime kesä meni vatsa pystyssä vauvaa odottaen, niin en tietenkään voinut raskaudenaikana käyttää itseruskettavia tuotteita. Silloin tämä kyseinen esittelyssä oleva tuote olisi ollut enemmän kuin ajankohtainen. Tai kaikki vähänkin päivettävät tuotteet ovat tervetulleita, varsinkin jos viettää koko kesän Suomessa ja sää on samanlainen kuin kuluneen vuoden kesällä oli.

Pitemmittä puheitta, annan vuoron uutuus BB-voiteelle, jonka sain blogini kautta testattavaksi.


Kyseessä on Skin Candy Body BB -voide.
Tuote lupaa tehdä ihosta kauniin ruskean, sekä tasaisen välittömästi levityksen jälkeen. Body BB sisältää valoa heijastavia pigmenttejä, jotka saavat iholle kauniin kimalluksen. Tuotteessa on kevyt koostumus, eikä se jätä tahmeaa tunnetta. Voidetta kuvaillaan "ihon meikkivoiteeksi".

Tämä tuote oli kertaheitolla mun ihastuksen kohde. Rakastan itseruskettavia ja kevyesti päivettäviä tuotteita ja uskokaa, olen testannut useita erilaisia tuotteita vuosien aikana.

Heti alkuun täytyy sanoa, että suurin epäilykseni tuli sävyn suhteen. Tällä hetkellä tästä ei ole myynnissä muuta kuin sävy medium. Ehdottomasti tästä tuotteesta pitää olla tarjolla sävy light. Vaikka rusketun itse kohtalaisen hyvin kesäisin, niin kaipaan talveksi ja kevääksi vaaleita sävyjä, ettei rusketusero ole niin valtava. Medium sävy taittaa myös helposti vaalealla iholla oranssiin.


Tuotetta annostellaan pumpun avulla. Siitä plussaa. Pumppu on helppo pitää puhtaana ja se on hygieeninen. Tykkäsin pullon ulkonäöstä. Teema istui kivasti tuotteen nimeen. 

Ensimmäisenä kiinnitin huomioni tuotteen kiiltoon. Se jotenkin ahdisti, koska olen käyttänyt shimmeriä sisältäviä päivetysvoiteita ja ajattelin, tottakai, tuotteen tekevän jaloistani kävelevät joulukuuset. MUTTA kappas! Ihanaa todeta olevansa väärässä. Tuote todella tekee pienen hehkun, mutta ei missään nimessä karnevaalikaupan ikkunoissa näkyviä glitteripläjäyksiä tarvitse pelätä!
Iho selvästi tasaantui sävystä ja valoa heijastavat pigmentit tekivät sääristä kauniin tasaiset. 

Tuotteen mukana ei tullut sen kummempia ohjeita levitykseen. Eli pumppaa tuotetta ja levitä!
Noh, ensinnäkin. Mielestäni iho olisi hyvä kuoria kevyesti ennen tuotteen levittämistä. Jalkapöydässäni oli kuivahko kohta johon tottakai, tuote tarrasi kiinni kuin takiainen. Ei siitä sitä pois sitten saanut. Jos olisin kuorinut kevyesti ihon ennen tuotteen levittämistä, niin uskoisin, että se olisi hieman auttanut asiaa. 

Suosittelen levittämään tuotteen ensin käsissä ja sitten nopein, hierovin liikkein ihoon. Mielestäni tuote kuivui suhteellisen nopeasti, josta tietysti annan plussaa, mutta se vaatii hieman nopeutta levittäjältä. Päivettävät voiteet ovat kuitenkin helpompi ensikertalaiselle kuin itseruskettavat, koska näillä tuotteilla on vaikeampi saada pysyviä rajoja aikaiseksi. Eli hieman epävarmempikin kokeilija uskaltaa ottaa tämän tuotteen rohkeasti käyttöön!


Käsi näytti levittämisen jälkeen tältä. Pesu saippualla ja kaikki levityksen merkit lähtivät hienosti käsistä pois. 

Katsotaas miltä mun sääret näytti levittämisen jälkeen.
Kuville armoa. 
20 vuotta jalkapalloa on tehnyt tehtävänsä mun "missisäärille" :)
Muutamat polvileikkaukset jätti tottakai arpensa, mutta onneksi itse elän niiden kanssa hyvinkin suopeaa elämää.


Yläkuvassa sääret naturel ja alhaalla lisäsin BB-voidetta vain oikeaan sääreen. 
Huomaa ero! 
Kiva päivetys hyvinkin nopeasti purkista!

Tuotetta voi kerrostaa jos haluaa, mutta en laittanut kuin yhden kerroksen, koska lopputulos olisi ollut mielestäni liian oranssi. 
Uskon, etä light -sävyä voisi huoletta laittaa kerrostaen näin talvella kun rusketuksesta on vain muisto jäljellä. 

Levityksen jälkeen odottelin vielä 5 minuuttia ja annoin tuotteen kuivua rauhassa ennen kuin puin vaatteet ylle. Tuote ei sotkenut vaaleita housujani mitenkään. Levitin vielä testimielessä päivettävää voidetta kokonaan vain toiseen jalkaan ja kysyin mieheltäni, huomaako hän jotain eroa. Mieheni totesi heti, että oikea jalkani on selvästi tasaisempi ja kivan sävyinen :)
Uskotaanko miestäni?

No kyllä!

Tämä rusketus on siis hyvin pikainen ilo, koska ihoa pestäessä rusketus katosi viemäriin. Itseäni se ei missään nimessä haitannut, koska tämä on kiva tapa hieman päivettää ihoa pikaisesti esim. juhliin. 
Ja jos seuraavana päivänä kaipaakin hieman pysyvämpää rusketusta, niin samalta sarjalta löytyy myös itseruskettavia tuotteita. 
 
Summasummarum:

Tuote toimii ja oli mielestäni mukava uusi tuttavuus.
Vielä jos saisi tästä vaaleanversion myyntiin, niin sen kotiutan itselleni varmasti!

Saatavuus: Hoitolatukku
Hinta: Tiedustelut Hoitolatukku

Eija

Kommentit

Suositut tekstit