Kynsikeskiviikko!

Moikka lukijat!

Viikko vierähti ja nyt jatketaan teemapäivällä; kynsikeskiviikko!

Kaivelin kovalla tohinalla kynsilakkakaappiani, mutta on se jännä juttu, että ne samat lakat tuppaa istahtamaan kämmenelle :)

Jos joku lakka pitää nostaa vuoden 2015 "löydöksi", niin tämän tittelin saa ehdottomasti Kotimainen Lumene Gel Effect -lakka nro 55 "Puron laulu".

Sininen kynsilakka on kynsillä aina vähän arvoitus, pullossa se näyttää lähestyttävältä, äärimmäisen houkuttelevalta, mutta lakatessa se voi olla liian näyttävä arkikäyttöön tai jopa liian pliisu ollakseen sininen.

Mutta ei tämä. 


Lumenen Gel Effect -lakka on kestävä ja peittää hyvin kahdella kerroksella. Lakan sävy taittaa valossa kauniisti myös liilaan. Lakka hohtaa kauniisti valossa, koska se sisältää hieman helmiäistä.

Aluksi laitoin kynnelle Trind Nail Repair Natural -alulakan. 
Tämä hoitava alulakka on omiaan jos kyntesi ovat hauraat ja katkeilevat helposti. Kokeile käyttää tätä kynnellä kuurimaisesti n. 2 viikkoa, olen varma että huomaat positiivisesti eron kynsissä!

Nimettömään laitoin pohjalakaksi Isadoran Peel Off Base -lakan, jonka avulla glitterilakat lähtevät helposti ois kynneltä. Peel Off Base levitetään kynnelle, annetaan kuivua n. 5 minuuttia ja levitetään haluttu värilakka päälle. Kuivuttuaan Peel Off Base -lakka lähtee repäisemällä pois kynneltä, jolloin glitterit lähtevät siis kertaheitolla helposti pois. 

Lähteekö?

Tätä ihmetellään ensi viikolla kynsikeskiviikossa ;)


Keskisormenkynsi sai pohjalle Isadoran 103 Pearly Frost -lakan. 
Ihana helmiäisvaalea kynsilakka, joka istuu mielestäni niin kesään kuin talveenkin.

Ja glitteriä, tottakai kun uusi vuosi lähestyy juhlineen!

Hologrammi on in ja lakka on Isadoran kokoelmasta 878 Lilac De Luxe.
Lakka sisältää erivärisiä ja erikokoisia glitterihippuja, joilla on erittäin mukavaa kuorruttaa kynnet tulevaan juhlaan!

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana joulu!

Nyt jatketaan juhlahumua, huomenna vielä meikkipostaus, josta toivottavasti löytyy jotain vinkkejä illan juhliin :)


<3 Eija

 

Kommentit

Suositut tekstit