Millainen on Eija?

Hellurei!

Olen usein saanut osakseni kysymyksiä, kuten "miksi meikkaat, menetkö koskaan ilman meikkiä mihinkään, onko meikkaaminen mielestäni virheiden peittämistä, mistä tykkään itsessäni ja mistä en. Kuka ja minkälainen on Eija?"

Noh, Jumala on sattunut sekoittamaan nallekarkit miten sattuu. Senhän kaikki tietää. Tottakai, käytän meikkiä virheiden peittämiseen, esim. kasvoni punoittavat paikkapaikoin hieman ilman pohjameikkiä. MUTTA.

Meikkaaminen on minulle taidetta, tapa ilmaista itseäni, tunteitani ja rakas harrastus. Ei ole mitään niin ihanaa pintaa kuin iho, mihin voi maalata ja värittää sateenkaaren kaikki värit!

Olen hyvin usein ilman meikkiä. Olen aamuihminen, työaamun rutiiniin kuuluu hyvä aamupala, kahvia ja meikkaus. Se on tapa ja tottumus. Pidän siitä. Rakastan värejä, koska niiden avulla voi ilmaista tunteitaan ja mieltymyksiään.


Tykkään silmistäni. Vaikka ne ovat herkät, niin olen aina tykännyt meikata niitä. Vaikka ne ovat pyöreät kuin kauriinsilmät, niin meikkipinta-alaa luomilla riittää, mikä mahdollistaa värien käytön luomella. 
Ihoni voisi olla paremmassa kunnossa. Hormonaaliset muutokset, takana on kuitenkin kaksi raskautta, ovat muokanneet ihoani suuntaan ja toiseen.
Ja eihän asiaa ole parantanut se, että kokeilen usein ja paljon uusia tuotteita. 


Kyllä te varmaan olette jo saaneet yliannostuksen siitä, kuinka paljon jaksan vouhota hiuksistani. Se luonnonkihara...niin palataan alkuun; nallekarkit ei mene tasan. Moni ystäväni sanoo usein, että he tekisivät mitä vaan jos saisivat luonnontaipuisat hiukset. Ja itse katselen kiiltäviä, suoria hiuksia kadehtien. 

Tykkään kulmakarvoistani. Ne ovat 4 vuoden kasvatuksen tulos. KYLLÄ. On karvoja joita joutuu kasvattamaan :)

Mitä muuta?
Olen normaalivartaloinen. Olen aina ollut kova harrastamaan urheilua. Lasten ja töiden myötä olen tehnyt tietoisen valinnan ja jättänyt kuntosaliharjoittelun pois. Nykyään juoksen ja teen paljon kotona kahvakuula/lihaskuntoharjoittelua. 
Jos asuisin kaupungissa, niin uskoisin ajan riittävän enemmän harrasteluun. Mutta juoksu on suhteellisen halpa harrastus ja sitä voi harjoittaa missä vaan. Myös vaunujen kanssa :)


 Olen hyvin perhekeskeinen ihminen. Rakastan viikonloppuja kotona perheen kanssa. Tykkään kokata ja leipoa. Omassa lapsuudenkodissani äiti leipoi, lauloi ja kokkasi, tämä kaikki ovat tarttuneet matkaan mukaan. Hatunnosto äidille, hän tekee vieläkin parasta pullaa maailmassa. Kaikkeni olen yrittänyt, mutta jotain se on jättänyt reseptistään kertomatta.

Ystäväni kuvaili minua sanoilla: Lojaali, auttavainen ja iloinen.
Iloinen, sitä mä kyllä olen. Vaikka elämä ei ole näyttänyt aina parasta puoltaan, (ja miksi pitäisi, eihän se olisi elämää) en olisi ilman kaikkea näitä kokemuksia se Eija, joka nyt olen. Olen auttavainen, mutta olen oppinut sanomaan joihinkin asioihin EI. Olen lojaali. Ja ihmiset joiden kanssa olen päivittäin tekemisissä, ovat lojaaleja minulle. Aina monta rautaa tulessa. Silloin tunnen eläväni ja toimivani parhaimmillaan. Joillekkin sopii tämä elämäntyyli.
Olen värikäs. Kotini on värikäs. Tukahdun vaaleassa, harmaassa, liian tasaisessa ympäristössä- tätäkö se luovuus teettää? Että työhuoneessa pitää olla värejä, jotta ideat ja ajatukset alkavat lentämään :)
Mieheni kuvailee minua pirteäksi, hauskaksi, lojaaliksi ja vainoharhaiseksi. :) Niin paljon nauroin tuota kommenttia, vainoharhainen. Kysyin miksi? Hän vastasi, että takistan kodinkoneet useaan kertaan, ettei mitään vaan ole jäänyt päälle. Ulko-ovella voin käydä illan aikana kolme kertaa.  Jos lapsi aivastaan, olen mittaamassa kuumetta. No...mitä siihen sanoo. Totta :)


 Vahva nainen, vahvoilla mielipiteillä. 
Vaadin faktoja. 
Luen kirjoja.
Nauran usein liian kovaa.
Herään joskus öisin, kun olen saanut meikki-idean.
Näen unia ja muistan ne usein hyvin.
Osaan vaihtaa kaivinkoneeseen telan.
Joskus nauhoitan ääntäni ja nauran sitä.
Vihaan polkupyöräilyä.
Rakastan kynttilöitä.
Pelkään ukkosta.
Tanssin sateessa silloin kun ei ukkosta.
Pidän usein kumisaappaita. 
Nukun märillä hiuksilla.
Vaadin itseltäni.
Ja annan anteeksi.
Olen kiitollinen.
 
Semmoinen on Eija.

<3

Kommentit

  1. Sulla on kyllä täydelliset kulmakarvat, ihanan malliset silmät ja kadehtittava luusto kasvoissa :) minäkin yritän kasvattaa näitä pirun kulmakarvoja mutta kiitos höylällä ajelun ja nyppimisen, tuskin kasvavat ikinä takaisin. Kulmakarvojen meikkaamiseen meneekin eniten aikaa enkä ole oikeint yytyväinen. Oli kiva lukea sinusta enemmän :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit