Mihin vie sut Google?

Koen suurta iloa ja välillä myös hämmennystä, kun luen kuukausittain minkälaisilla hakusanoilla blogiini on eksytty. Vai pitäsikö sanoa löydetty?
Arvatkaapa, millä hakusanalla on eniten käyty blogissani?

"Valokynä"
"Valokynän käyttö"
"Hyvä valokynä"

Ja NYT, kun alkaa oikeasti illat olemaan pimeitä ja välillä on ollut muutama päivä kun tuntuu, että valo ei nouse ollenkaan tähän päivään, niin nämä hakusanat ovat johdattaneet taas sivuilleni.

Ja kun ne firman pikkujoulukekkerit taas iskee päin naamaa ja pitäis suoraan työpäivän jälkeen olla NIIN freesi, niin tottakai, se saa kaipaamaan hieman kimalletta ja valoa kasvoille :)

Koska olen tehnyt kyseisestä aiheesta jo postauksen, niin on turha keksiä pyörää uudelleen, vaan linkkaan teille kyseisen ohjeistuksen valokynän käyttöön. 

 Valokyna-ja-korostusvari.html

Kyseinen postaus on noussut ihan huikeille lukijamäärille!
Siinä tuli itselle todistettua, että kyllä lukijat kaipaavat perusasioita meikistä. 
Uutuustuotteiden esittelyt kiilaavat myös heti lukijoiden klikkausten alle.
Blogini täyttää tammikuussa vuoden (JEE!) ja olenkin tehnyt kartoitusta, mitä te rakkaat lukijat sivuiltani käytte eniten lukemassa :)

Palautetta saa (ja pitää) antaa, jotta voin tarjontaa parantaa :)

     
Jos et jaksanut tahkota linkkaamaani postausta läpi, niin haluan vielä lopuksi antaa kiiltävän vinkin.
Ohessa näkyvä tuote on pelastus kaikkiin niihin harmaisiin aamuihin. Siis just niihin, kun tuntuu, että iho on samea, eikä luottomeikkivoiteesta löydy enää tarpeeksi valoa kasvoille.
Sekoita pieni määrä Lumene Beauty Base, Illuminating and smoothing Primeria nestemäiseen meikkivoiteeseen ja levitä seos kasvoille. AVOT! 
Harmaa ja eloton iho saa heti kuulasta elinvoimaa :)

Jatketaan taas!

Eija     

Kommentit

Suositut tekstit