Asiaa tuotteiden testauksesta

Hellurei!

Uusi viikko starttaa jälleen!
Nyt on ollut tuotteita sen verran testissä, että arvosteluja/esittelyitä kuvien kera on luvassa myöhemmin.

Lähinnä halusin hieman selkeyttää omaa kuviotani ja linjaustani tuotteiden testauksessa.

Pääsääntöisesti haluan tottakai kokeilla tuotteet ja meikit itse. Mutta sitten kun eteen tulee esim. anti-age -tuotteita tai kuivan ihon tuotteita, niin niiden testaaminen ja arvostelu on vaikeaa, koska tuote ei kohtaa omaa ihotyyppiäni. Mielestäni tällöin arvostelu jää hieman vajaaksi, kun todellista tarkoitusta/vaikutusta ei pystytä kahden päivän kokeilulla kaikista tuotteista näyttämään.


Tein siis blogiini oman linjauksen:

Esim. Anti-age tuotteiden teho perustuu usein voimakkaisiin raaka-aineisiin. Niillä pyritään ylläpitämään solujen elinvoimaa ja auttamaan ihoa uusiutumaan tehokkaammin, jotta ihon kirkkaus ja kuulaus pysyy yllä. Noh, kaikki varmaan ymmärtää, että on hieman riskialtista käyttää pitkään kolmekymppisen iholla anti-age -tuottetta. Varsinkin vielä omalla sekaihollani, joka selvästi reagoi vielä voimakkasti hormonaalisiin muutoksiin tuottamalla talia ja näppylöitä. Tiedän itse alan ammattilaisena, että tuotteiden teho pystytään parhaiten toteamaan tuotteen pitkäaikasella käytöllä. Ja puhutaan nyt ainakin keskimäärin 4-6 viikkoa yhtäjaksoista käyttöä, koska tämä on se aika, jolloin kasvojen iho uusiutuu. Ja jos vielä käyttäisin itse kaikkia muita tuotteita siinä rinnalla, niin olisi mahdoton todeta testissä olevan tuotteen vaikutuksia. Tietysti voin aina tuoksutella ja arvioida koostumusta sekä kirjata raaka-aineet, mutta itseäni kiinnostaa enemmän, onko tietty tuote oikeasti markkina-arvonsa ansainnut.

Siirsin ensimmäiset anti-age tuotteet testaukseen äidilleni. Hän jättää nyt muut tuotteet pois ja käyttää kyseistä puhdistusöljyä, seerumia ja yövoidetta, joista kirjoitan arvostelun myöhemmin blogiin. Äitini vastaa kirjallisesti muutamiin kysymyksiin, joita olen tuotteista kirjoittanut.


Miltä tämä linjaus mielestänne kuulostaa? Ja koska saan tuotteita, en siis myy niitä testaajalle, vaan testaaja saa tuotteet ilmaiseksi ja vastaa vain kysymyksiin tuotteista muutaman viikon käytön jälkeen. 

Kaikkien tuoteiden kohdalla näin ei voi toimia, koska jotkut tuotteet yksinkertaisesti kaipaavat esittelyä pikaisesti, jotta ne kohtaavat kuluttajan nopeasti. Näistä esimerkkinä sesonkituotteet.


Mutta halusin valita tämän linjan muutamissa tuotteissa. Ja näin saadaan lukijoita mukaan testipaneeliin! Miltä kuulostaa? 
Ilmoittelen, kun haluan kirjoittaa laajempaa "tutkimustulosta" joistain tuotteesta, haetaan sopiva testaaja täältä lukijoiden joukosta ja kokeillaan! Mielestäni tällöin tuotteen testaaminen on realistista ja tulos todenperäinen.


Seuravassa postauksessa esittelen miesten Livboxin :)

Mieheni avasin boxin ja mielipiteen saatte lukea ensikerralla!

Jatketaan tästä pikapikaa! :)

Eija
 

Kommentit

Suositut tekstit