Messukuulumiset!

Hellou!

Tämän vuoden I Love Me -messut ovat nyt paketissa. Olin perjantaina messuilla ja sain matkaseurakseni mukaan mieheni. Eikä siinä vielä kaikki. Mies sai takapenkille matkaseurakseen vielä naapurimme miehen :) Siitähän se riemu repesi! Kaksi miestä ja minä kosmetiikka- ja hyvinvointi messuille :)
Lopputulos?

Jatka lukemista :)

Tosiaan. Lähtöpäivän varmistus jäi aikas viime tinkaan. Lopulta pääsin lähtemään messuille heti perjantaina. Vanhempi poika lähti koulutaksilla kouluun ja pienempi poitsu jäi anopin kanssa kotiin. Minä, mieheni ja naapuri lähdettiin kohti Helsinkiä klo 8.15

Olin aivan varma, vakuuttelin myös takapenkkiläisille, että kyllä tämä perjantai oli nyt hyvä valinta messupäiväksi, en todellakaan olisi uskonut, että heti perjantai aamusta ryysis oli aikamoinen!

Saavuimme Messukeskukselle n. klo 10.20 ja siitä hyppäsinkin suorintatietä hakemaan blogipassin ja ammattipuolelle kulkuluvan. Passit saatuani kipusin Messukeskuksen yläkertaan viemään takkini säilytykseen ja kurkkasin vielä nopeasti lehdistötiedoitteet aitiossa. Kuittasin samalla pysäköintilipukkeen. Super kätevää! Enää ei tarvitse huolehtia lippujen ja lappujen kuittaamisista, voi vain täysillä keskittyä messuilemaan :)

Matkaseurastani ei ollut mitään tietoa, päätin että soittelen kun nälkä yllättää ja pyydän heitä lounastamaan kanssani.

Se legendaarinen ostoslista läytyi taas lompakostani! Itseasiassa oli hieman näreissäni itselleni, koska olen ostanut lokakuussa todella paljon kosmetiikkaa, osa on vielä saapumatta ja Tallinnasta ostin myös muutaman tuotteen. Ostoslista oli mun selkäranka ja sen myötä messuostokset jäi (onneksi) pieneksi. Ostettavaa olisi ollut enemmänkin, mutta olen periaatteen ihminen, jos sitä ei ole listassa, niin sitten en sitä edes harkitse. Tätä piirrettä moni ystäväni välillä nauraakin. Olen todella spontaani jossain asioissa, ehkä vähän jopa yllytyshullu, mutta ostamisen ja hankintojen suhteen olen tarkka. En tietty liiaksi, kuka nyt ei välillä heräteostoksia tekisi, mutta suurin osa kosmetiikkaan liittyvistä ostoista on täysin harkittuja ja ...tarpeellisia? :)

Halusin ehdottomasti tänä vuonna käyttää enemmän aikaa maahantuojien kanssa keskusteluun. Ja niin siinä sitten kävikin, että löysin oikein mukavaa juttuseuraa lähes jokaisen nurkan takaa! Messut ovat niin isot, että kyllä se kaksi päivää pitäisi ajan kanssa kierrellä siellä. Mutta nyt elämäntilanne on se, että perjantaiksi sain lapset hoitoon ja loput viikonlopusta pyhitettiin perheelle. 

Täytyy näin alkuun antaa ISO kiitos Messukeskukselle kaikesta järjestelystä! Mielestäni tämän vuoden messut olivat runsaat ja kauniit. Messuständeihin on selkeästi panostettu vuosi vuodelta enemmän ja nyt kaksi omasta mielestä hienointa mainitakseni:

Upea, ISO ja kaunis: Jolie Box&Mia Höytö

Kodikas, värikäs, eettinen: Boho&Beauty Garden

Messuilta jäin kaipaamaan:

L'Occitane
Lumene
Oriflame

Sitten ne ostokset.

Koska olen suoranaisesti hypettämisen "uhri", suuntasin heti hankkimaan oman Real Techniques Bold Metals -kokoelman meikkisienen.



Näitä meikkisieniä oli messuilla 500 kappaletta myynnissä ja Suomeen tuote tulee virallisesti myyntiin tammikuussa 2017. Kyseessä on timantinmuotoinen meikkisieni, jota voit käyttää kosteana tai kuivana. Ideana muodossa on se, että siinä on teräväpää, jolla voit levittää tarkasti esim. voiteet silmien alle tai nenänpieleen. Ja isoilla alueilla saat tasaisen ja ohuen meikkipohjan nopeasti.
Hinta messuilla 15€



Kuivashampoo veteli ihan just viimeisiään, joten ostoslistalla oli Batiste:n kuivashampoo tummille hiuksille. 
Hinta messuilla 5€

Duroy sivellin.
Hinta messuilla 10€



Lierac -meikkipussi sisälsi kosteuttavan voiteen, geelin ja seerumin.
Erityisesti minua on kiinnostanut tuo seerumi. Täysi pullo maksoi messuilla 40€, sitä en raskinut ostaa, joten tyydyin kokeilemaan nämä pienet versiot.
Hinta messuilla 10€



Oikealla on erittäin hyvän mainostuksen valossa kiinnostukseni herättänyt Cinema Secrets -meikkisiveltimien puhdistusaine. Tämä puhdistustuote putsaa siveltimet ihan käsittämättömän hyvin, sisältäen desinfiointiainetta ja jättää siveltimiin kevyen vaniljantuoksun. Sivellin myös kuivui todella nopeasti pesun jälkeen! Olen hämmästynyt, onnellinen ja tulen jatkossa ostamaan tätä tuotetta litra tolkulla :) 
Suihkeen hinta messuilla 10€

Vieressä on Resultime:n Kollageenigeeli. Kyseessä on maahantuojalta saatu tuote, joka lähtee pian testiini. Resultime on ranskalainen ammattilaisille suunnattu hoitolasarja ja perjantaina kiertäessäni ammattipuolta, sain mukaani testiin tämän geelin. Siitä tulossa isompi postaus myöhemmin.
*Tuote saatu blogin kautta*



Ja vielä silmänympärysvoide. Tämä laveran Illumating Eye Cream on ollut ostoslistalla jo pitkään. Sitkutin oston kanssa messuille asti, koska siellä kaikki Laveran tuotteet olivat -40%.
Tämä silmänympärysvoide on kevyesti helmiäistähohdetta sisältävä tuote ja toimii mainiosti tummille silmänalusille. Häivyttää siis kevyesti tummuutta jo ennen peiteaineiden lisäämistä. 
Hinta messuilla alennuksen jälkeen 8,45€

Lisäksi ostin EkoPharman kasvoveden ja puhdistusmaidon.

Siinä tämän vuoden messuostokset!

Palaan vielä siihen, mitä matkaseurani olivat messuista mieltä. Kyseessä on kuitenkin pääsääntöisesti naisille suunnattu messu. Mies ja naapurin mies tykkäsivät messuista todella paljon. No hei! Messukeskus täynnä kauniita naisia, ruoka oli hyvää, kalja oli kylmää ja myynnissä oli myös pallivahaa. Kuka nyt ei viihtyisi? :)

Oli todella mukava kysellä miesten mielipidettä messuista. 
No yksi ständi oli korotettu ja se oli PAM:in ständi, ei siis esteetön.
Tämän bongasin mieheni kanssa, koska mieheni käyttää liikkumiseen pyörätuolia.
Muuten tietysti esteettömyys toimii hyvin näin isoissa keskuksissa.

Kiitos vielä Messukeskus blogipassista ja muutenkin onnistuneista messuista!

Mitäs kanssasisaret, mitä tykkäsitte messuista?

Eija

Kommentit

  1. Tykkäsin messuista! Mun mielestä aiempina vuosina Kauneus-osasto on ollut laajempi, nyt se tuntui vähän tyngältä? Tai jotenkin tosi moni aiempi messuilla ollut brändi puuttui. Toisaalta, näytteilleasettajien vaihtuvuus sitten taas tekee messuihin joka vuodelle "uutuus" elementtejä :)

    Jälkikäteen vähän harmittaa, etten ostanut tuota sivellinputsaria :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit