Maskarat esiin!

Hellou!

Kättä pystyyn kenelle muulle hyvän ripsivärin löytäminen on haastavaa? 

Meikkivoiteiden jälkeen ripsiväreihin tuhlaan eniten kosmetiikassa rahaa. Nyt olen kuitenkin löytänyt sarjan, josta olen usean hyvän ripsivärin löytänyt!


Oriflamen The ONE -linjassa on nyt jo kolme lemppari ripsiväriäni. 

Olen totaalisen ihastunut tähän Oriflamen meikkilinjaan ja sitä useinkin täällä hehkuttanut.

Iltameikissä toivon selkeästi erityyppistä ripsiväriä. Haluan, että iltameikissä ripset ovat todella pigmenttiset mustat, kun taas päivisin tykkään hyvinkin kevyestä ja ripset erottelevasta ripsiväristä.

Oriflamen uutuus ripsiväri on The ONE Featherlight -ripsiväri, joka lupaa kauniisti erotellut ja korostetut ripset yhdellä kerroksella (kuva alla). Tässä kyseisessä ripsivärissä on iso harja, jonka käyttö vaatii muutaman harjoituskerran. Tykkäisin vielä enemmän tästä harjasta, jos se olisi päästä hieman kapeampi, jolloin sisänurkan ripset saisi helpommin väriä. 
Jos ripsesi ovat todella lyhyet, niin tällä harjalla on vaikea saada ripsiin väriä ilman sotkematta yläluomea. 


Laitoin tähän meikkiin yhden kerroksen kyseistä ripsiväriä ja tykkään todella paljon tästä kevyestä ja huolitellusta lookista, minkä tällä ripsivärillä saavuttaa. Massa on todella kevyttä ja ohutta, mutta väri pysyi silmissä koko päivän. Itse luovutan ripsivärin suhteen heti, jos se lipuu päivän aikana varisseena pitkin poskia. Pituutta tai tuuheutta tällä ripsivärillä on turha lähteä hakemaan, mutta jos kaipaat meikkilaukkuun hyvin luonnollista ripsiväriä, niin se on ehdottomasti tässä!
Saatavuus: Oriflame (hinta n. 15€)


Kuva: Oriflame

Tässä on suosikkini nro 2. 
Eyes Wide Open -ripsiväri ja sävyssä PLUM. Tykkään vihreäsilmäisenä käyttää kevyesti violettiin taittavia ripsivärejä, koska violetti säväys korostaa silmien vihreyttä. Tässä ripsarissa on todella hyvä harja! Tai ainakin kaikki joilla on pyöreän malliset silmät: 
suosittelen tätä kyseiselle silmien muodolle. Tuo ohennettu pää harjassa helpottaa ripsien värjäämistä sisänurkasta. Tämä ripsiväri tuuheuttaa ripsiä.
Hinta n. 14€


Kuva: Oriflame

Tässä ehdottomasti paras ripsiväri omille ripsilleni.
Oriflame Volume Blast Smokey, tuuheuttava ripsiväri, jossa on todella hiilenmusta intensiivinen väri!
Lyhyt, napakka harja antaa massaa reilusti, joten tuuheuttava efekti on valmis. 
Hinta n. 16€

Vertailun vuoksi on pakko vielä todeta, että tällä hetkellä testissä näiden lisäksi on yksi luonnonkosmetiikan ja yksi selektiivisen kosmetiikan ripsiväri. Ja kyllä nämä Oriflamen ripsivärit ovat syrjäyttäneet kaikki muut ripsarit mun meikkilaukussani.

Ripsivärin valinta on oikeasti niin haastavaa, koska hyvän ripsivärin löytämiseen on huomioitava silmien muoto, ripsien kaarevuus, ripsien pohjaväri, ripsien tuuheus- ja malli sekä mitä toivot ripsiväriltä. Näillä eväillä ja etsinnöille olen omat lempparini löytänyt. VIHDOIN.

Loppuun vielä I Love Me -messulippujen voittaja! 


Kiitos kaikille vastauksista messulippujen kilpailussa!
Mulla on siis hallussa kaksi vapaalippua kyseisille messuille ja tällä kertaa liput voitti...

...

Henna Mäkilä!

Hennalle on tänä aamuna mennyt yksityisviesti ja kiikutan postiin liput heti alkuviikosta.

Onnea Henna! Toivottavasti törmään sinuun ja ystävääsi messuilla! :)

Eija


***Oriflamen ripsiväri The ONE Featherlight saatu blogin kautta maahantuojalta***

Kommentit

Suositut tekstit