Kevyet huulipunat

Hellou!

Tähän väliin on pakko esitellä Oriflamen The ONE -linjan uutuus huulipunat! 
Sain Oriflamelta testiin meikkejä, joista erityisesti kiinnostus heräsi näihin hoitaviin huulipuniin.


The ONE 5-in-1 Colour Stylist Featherlight -huulipunissa pääpaino on kosteuttavissa ainesosissa. Huulipuna levittyy kevyesti ja tuntuu huulilla pehmeältä, ollen kuitenkin värisävyiltään pigmenttisempi kuin värilliset huulivoiteet.

Sävyjä on linjassa 8, mutta esittelyssä minulla on niistä 7, koska yksi huulipuna oli valitettavasti tullut kahtena kappaleena. Ei anneta sen haitata, tässä tulee esittelykuvat!


Keskellä kaksi tummaa sävyä ovat ehdottomasti omat lempparini!
Joku varmasti toivoisi enemmän pigmenttiä näiltä punilta, mutta osasin kyllä odottaa kevyempää jälkeä huulilla. Alla olevat vaaleat sävyt olivat niin vaaleita, että ne jäävät odottelemaan kevättä :)


Juttelin ystäväni kanssa näistä punista (hän tilasi itselleen testiin yhden) ja olin positiivisesti yllättynyt, että hän sattui ääneen kehumaan erästä seikkaa näissä huulipunissa, joka oli itselläni myös mielessä.

 Ensinnäkin, tykkään tuosta vaaleasta hylsystä! Mielestäni se on kaunis ja ajaton sävy, mutta ystäväni sanoi sen olen hänen mielestään aika pliisu. MUTTA. Tuo huulipunan muotoilu. Monet punat ovat ns. kolmion mallisia, mutta tässä muotoilu on selkeästi pyöreämpi. Monet tykkäävät mukailla kolmion mallisella, päästä hieman terävämmällä punalla amorinkaaren, mutta minä ja ystäväni tykkäsimme tästä pyöreämmästä mallista! Huulipunien saatavuus: Oriflame
Hinta: 14€

Swatsasin nämä kaikki punat itselleni ja niistä koostuu seuraava postaukseni :)

Onko muille tuttuja nämä huulipunat?


Heh! Yläpuolella uusi allekirjoitukseni blogissa :)

**Tuotteet saatu blogin kautta**

Kommentit

Suositut tekstit