Halloween!

Hola!

Halloween on vuosi vuodelta ottanut enemmän jalansijaa myös Suomessa. Ihmiset järjestävät enemmän ja enemmän Halloween -juhlien aikaan naamiaisia. Maskeeraus onkin todella kysytty taito tässä vaiheessa, sillä moni haluaa meikata itselleen jonkun sortin naamarin kyseisiin juhliin :)

Tykkään todella paljon tehdä maskeerauksia, mutta totuus on, että ne tietysti ovat hyvin aikaa vieviä meikkejä, koska kolmiulotteisuus nousee todella isoon rooliin maskeerauksissa. 
Tänä vuonna halusin tehdä jotain muuta kun arpia, haavoja ja tekoverta, joten taiteilin itselleni kurpitsanaamion.Naamio onnistui mielestäni hyvin, kolmiulotteisuus toi meikissä tarvittavan pyöreyden esille.
Olin suunnitellut ja piirtänyt työn etukäteen suunnittelukirjaani ja toteutin sen siis oman piirrustukseni mukaan. 

Suosittelen piirtämään hahmotelman valmiiksi, koska sen mukaan on helppo lähteä työstämään maskeerausta. Kiinnitä erityisesti huomiota hyvään pohjaan, arpivahaan jos haluat piilottaa kulmakarvat, laadukkaisiin väreihin ja hyvään puhdistustuotteeseen.

Tässä maskeerauksessa käytin Mehron:in maskeerausvärejä, joita ostan heidän omalta nettisivuiltaan Mehron.fi

Tykkään Mehron:in väreistä, koska ne ovat superpigmenttisiä ja sävy ei juurikaan muutu kuivuessaan vaaleammaksi. Halvemmat värit voivat murentua tai haalistua voimakkaasti kuivuessaan.

Itselläni on useampi iso paletti kyseisiä värejä, mutta tähänkin maskeeraukseen riitti heidän Basic set, josta löytyy perusvärit: musta, punainen, keltainen, ruskea, sininen, valkoinen, vihreä ja oranssi.
Tästä linkistä pääset kurkkaamaan Basic -paletin. Nämä värit ovat vesiliukoisia, joten voit olla huoletta, kyllä ne irtoavat meikinpoistoaineella kerta pesulla kasvoilta :)PUS!

Eija


***

*Halloween is approaching! I wanted to make this pumpking makeup and I liked it very much.
I love to play with these Mehron's colours. They are very high pigmented and highly resistant.
These colours are also water-soluble.

Have a nice weekend :)

Kommentit

Suositut tekstit