Kynnet juhlakuntoon

Moikka moi!

Keskiviikko.
Kynsikeskiviikko!
Ainakin tälle viikolle tämä vanhanliiton "kynsikeskiviikko" on tehnyt hetkellisen paluun :)

Kesä on kuokkimisen, istuttelun ja kitkemisen kulta-aikaa, joten kynsikuvia oli ainakin meikäläisen kynsistä ihan turha ottaa. Kynteni eivät siis olleet mitenkään, ei missään mittakaavassa paraatikunnossa. Multaiset, eripariset ja lyhyet kynnet. Ei houkuttanut tekemään juurikaan kynsipostauksia. Lähden torstaina minilomalle, joten innostuin kurkistamaan kynsilakka varastooni. Ja lisäksi ilokseni huomasin, että kynteni ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan!
 Se jos mikä innostaa taas lakkailemaan kynsiä :)

Syksyn tummat sävyt näyttivät houkuttelevan kaapissa, mutta päädyin sitten niinkin perinteiseen ratkaisuun kuin ranskalainen manikyyri.

Valkoiset kynnen kärjet ja hieman hopeaa glitteriä joukkoon.
Tyylikäs ja ajaton lakkaus kynsille.

Poikkesin vielä isommin eräässä asiassa.

Päädyin lopulta tekemään manikyyrin UV-kovetteisilla lakoilla. Koska lähden reissuun vasta torstaina ja kynsien lakkaus mahdollisuus rauhassa sattui aikataulujen vuoksi olemaan ainostaan eilen illalla, niin pelkäsin tavallisten kynsilakkojen lohkeilevan reissun aikana. Tein Sensationail 
UV-lakoilla manikyyrin, joka kestää noin kaksi viikkoa omilla kynsilläni hyvänä. Näin ollen ei tarvitse kokoajan varoa kynsiä kun siivoilen ja pakkailen tavaroita matkalaukkuun :)
Tästä linkistä pääset Sensationail:in sivuille kurkistamaan, minkälaisista kynsilakoista on kyse. 

I Love Me -messuilla oli viime vuonna myynnissä heidän tuotteitaan. Toivottavasti myös tänä vuonna, sillä haluaisin hankkia itselleni tuon mustan mattalakan testiin! Tai jos nyt joku lukijoistani on testannut kyseistä lakkaa, niin kertokaa kokemuksia! Itselläni on mustia matta kynsilakkoja, mutta tavallisten kynsilakkojen mattasävy kestää enintään kaksi päivää kynnellä.

Mitäs mieltä perinteisestä manikyyristä?
Tylsä? Tyylikäs?

Eija

Ps. Muista seurata myös Instagramissa 
eijanordlund

ja 

facebookissa
Make Up By Eija Nordlund

Kommentit

Suositut tekstit