Hoitava ripsiväri?

***Sisältää mainoslinkin***

Hellou!

Lomalainen täällä vilkuttelee! Kyllä kelpaa! Kyllä loma tulee aina tarpeeseen, saa heittää aivot ja kellon narikkaan ja hyvällä omalla tunnolla olla niinkuin ellunkana :)

Mulla on kyllä selvästi joka kesä hyvin samantyyppinen meikkaustapa; kiiltoa ja glitteriä luomille ja runsaasti ripsiväriä!

Kiiltävät sävyt luomella ei tarvitse edes rajausta kaverikseen, tykkään vain harjata reilusti mustaa ripsaria luomivärin lisäksi. 


Mulla on ollut kovassa käytössä tuo aikaisemmin blogissa esitelty Huda Beautyn NUDE -paletti. Siinä olevat sävyt sopii mun mielestä niin arkeen kuin juhlaan. Ei siis todellakaan ollut mikään hutiostos! Olen myös tehnyt sillä paletilla tänä kesänä useita juhlameikkejä.


Pakko antaa vielä palstatilaa tälle UPEALLE ripsivärille, joka todella tekee tämmöistä jälkeä YHDELLÄ kerroksella! Kyseessä on Clarins:in Wonder Perfect Mascara 4D, joka lupaa kaunistaa ripsiä neljällä eri tavalla: tuuheuttaa, erottelee, pidentää ja taivuttaa. Tykkään itse ostaa tuuheuttavia ja taivuttavia ripsivärejä, vaikka omat ripseni ovat todella taipuisat jo luonnostaan. 

Tykkään siitä, että ripsiväri antaa massaa yhdellä kerralla jo niin paljon, että uutta kerrosta ei välttämättä tarvitse lisätä. En siis lisää kuivuneen kerroksen päälle enää uutta kerrosta ripsiväriä, joten en osaa vastata, että erotteleeko ripsiväri todella ripset voimakkaasti.  
Mutta kuten kuvista näkyy, tämä ripsiväri todella taivuttaa ja tuuheuttaa ripsiä!
Ainoa miinus tulee ripsivärin nopeasta kuivumisesta hylsyyn. Oma ripsivärini kuivui voimakkaasti jo kolmen kuukauden jälkeen. Normaalisti suositellaan ripsivärin vaihtoa 3kk välein, koska bakteereitahan noissa ripsareissa kasvaa runsaasti, koska noh, silmä on silmä. Älkää siis vaan koskaan lainailko kaverin ripsareita! :/

Hintaa ripsivärillä on n. 28€ Nordicfeel -vekkokaupassa. 
Mutta jos ja toivottavasti KUN päätät kyseisen ripsivärin hankkia, niin kerro ihmeessä mitä siitä tykkäsit! :)

Tästä linkistä pääset suoraan ostoksille!

Kannattaa samalla kurkata Nordicfeel:in sivuilta kesä-ale, siellä on mm. Inglotin ja Ofran meikkejä jopa -60%!!!


Ripseni ovat luonnostaan suhteellisen pitkät ja tuuheat, joten en varsinaisesti osaa sanoa toimiko tämän ripsivärin hoitava koostumus myös edesauttajana omien ripsieni kuntoon. Ripsiväri sisältää pantenolia ja ruusuvahaa, molemmat ovat kosteuttavia ja karvaa suojaavia ainesosia. 

Mennään näillä, hyvillä karvoilla taas eteenpäin :)

Eija

***Tuote saatu blogin kautta***

Kommentit

Suositut tekstit