Samettinen pohja meikille!


Hola!
Helteet rantautui takaisin (MULLA ALKAA ENS VIIKOLLA LOMA!) JA nyt niitä kuulusia meikinpohjustajia taas tarvitaan :)
Otan nyt esittelyyn korean kosmetiikkaa, koska olen enemmän käyttänyt korealaisia ihonhoitotuotteita kuin koreasta Suomeen rantautuneita meikkejä.


Mutta nyt olen usein käyttänyt TONYMOLY Egg Pore Silky Smooth Balm:ia, joka on muuten pakattu YLISÖPÖÖN kultamunaan :) Ja vaikka tuo pakkaus on kyllä todella söpö, niin käytännöllisyyttä siinä ei ole ajateltu. Onhan tuo möykky ihan järjettömän iso tilan viejä meikkipussissa :)


Tällä pohjustajalla saat samettimaisen, puolimattaisen lopputuloksen. Ja korostan vielä sanaa; SAMETTISEN. Ihosta tulee ihanan blurratun näköinen heti tämän levittämisen jälkeen. Tärkeintä on muistaa laittaa tätä pohjustajaa ERITTÄIN ohut kerros, jotta päälle laitettava meikki ei lähde rullaantumaan. Ja jos meikinpohjustajaa on laitettu liian paksu kerros, se rullautuu helposti juonteisiin. JOS haluat tehostaa meikkipohjan pysyvyyttä, voit suihkauttaa pohjustajan päälle vielä meikinkiinnitysainetta ennenkuin lisäät varsinaista värimeikkiä iholle.

Ja jos olen usein sanonut, että korean kosmettiikka on pakattu suloisiin ja usein leikkisiin pakkauksiin, niin raaka-aine listalta löytyy myös hyvin eksoottisia raaka-aineita. Tässä pohjustajassa on mm. kananmunan valkuaista ja punaista savea. Munankuoriuute kirkastaa ihoa, kameliaöljy ravitsee sekä punainen savi sitoo öljyisyyttä ihosta.Tuotteessa on kyllä todella hyvät raaka-aineet!
Tuote sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle.
Pian on viikonloppu ja pian alkaa loma!

Eija

Kommentit

Suositut tekstit