Pandat silmien alla!

Kaikki silmäpussit ja tummat silmänaluset, katse tänne päin, kiitos!


Mää RAKASTAN näitä ihmelappuja!
Ja oon käyttänyt jo yhden paketin näitä :)

Hydrogeelilaput on kyllä täydellinen apu, jos silmien alla näkyy eilinen ilta ja yö tai jos haluat pikaisesti freesata silmien alusia ennen juhlameikkiä.

Näitä hydrogeelilappuja voi käyttää myös muualla kasvojen iholla, esimerkiksi itse olen laittanut laput ennen meikkiä puhtaalle t-alueelle. Laput selvästi pienentää ihohuokosia, joten tämä kikka on toiminut jos t-alue rasvoittuu todella paljon kesäkuumilla. Meikki on selvästi pysynyt pidempään kauniina.

Olen ollut todella ihmeissäni näiden lappujen kanssa ja suosittelenkin niitä ammatikseen meikkaajille, että nämä kun laittaa asiakkaan silmien alle ennen juhlameikkiä, niin saa kaksi hyötyä samalla rahalla.


1. Silmänaluset ovat kosteutetut ja silminnähden tasaiset lappujen ansiosta.
2. Kaikki varisseet luomivärit tarttuvat näihin lappuihin. Ei tarvita erillisiä puhdistuksia alaluomelle :)

Nopea vilkaisu raaka-ainelistaan paljastaa, että viidentenä listassa on Gold; KULTA. Älkää sen antako hämätä, kaupassa voisi nopeasti kurkata ja ihastella, että tämä tuote todella sisältää kultaa, mutta raaka-aineissa Gold on väriaine. 

Tuote sisältää ruusuvettä (kosteuttaa, kirkastaa), vuohennokkaa (supistava, rauhoittava aine), karrageenilevää (toimii kalvonmuodostajana) ja paljon kosteuttavia ainesosia!

Vielä kun näihin hyviin ainesosiin lisätään tuo lappu, joka muodostaa iholle ns. okkluusiokalvon eli se ei päästä nesteitä haihtumaan ilmaan vaan pakottaa ne imeytymään iholle, saadaan aikaan todella toimiva kombo!


Näin hienosti aseteltiin nämä mieheni iholle :)

Laput näyttävät paketissa sydämen muotoiselta, mutta keskellä on pieni katkoviiva jolloin saat jaettua laput kahtia. Itse yleensä askartelen kaksi lappua per silmä. Yhdet kyllä tosin riittää. Yksi pakkaus sisältää 60 "sydäntä" ja hintaa paketilla on n. 21€.
Tuotetta myy mm. kokoskin.fi ja bearel.fi

Anna lappujen vaikuttaa 20-30 minuuttia, poista laput ja nauti upeasta ihosta!

Ihanaa viikkoa!

Eija 

Kommentit

Suositut tekstit