Sulle, mulle, sulle, mulle!


Usein törmään kauneusalan ammattilaisena kysymykseen; 
”mitä minun tulisi jo käyttää iholleni, kun olen jo 40? 50? 60?”
Vaikea antaa tähän absoluuttista vastausta. Usein kysynkin asiakkaalta vastakysymyksen: miltä ihosi tuntuu?
Muistan hyvinkin kuinka moni tuotesarja lanseerasi tuotteet usein muodossa +20 +30 +40 jne. Ja varmasti jokaisen kohdalla tuo ”aikajana” luokittelu saattaa tuntua jopa vähän pahalta. 

Itsekkin katselin yhtä tuotesarjaa ja mietin, että oonko mä JO 40?

Onneksi tänäpäivänä ihonhoito menee kauneushoitoloissa IHO edellä. 
Atooppinen +20 -vuotiaan iho voi tuntua ja näyttää huomattavasti vanhemmalta kuin mitä ikä kertoo. Ja sitten on taas kolikon toinen puoli, jossa 70- vuotias Rouva näyttää just ja just 50-vee rajapyykin ylittäneeltä! Iho muistaa ja ihosta näkee eletyn elämän. Ja niin sen kuulukin olla. 

Se on ihon normaalitila.

Sitä voi hidastaa ja sitä voi sietää. Ihon normaalitila on sitä miten elämme, miten stressaamme, miten sitä kohtelemme.
Se on ihon normaalitila.

Jos mun nyt nopeasti pitäisi suositella kesäksi ”jokaiselle iholle sopivaa*” seerumia ja voidetta, niin nyt ne tulevat esittelyyn! 
(*poislukien vaikea akne)


Vaikka itselläni on sekaiho niin muistutan silti, että seka -ja rasvainen iho kaipaa myös kosteutta! Ei aina voi vain kuivattaa ihoa, sillä fysiologisesti jatkuva kuivatus vain lisää ihon rasvaisuutta.
Kevyen, mutta tehokkaasti kosteuttavan koostumuksensa ansiosta uskallan kerran hyvällä omalla tunnolla suositella joitain tuotteita jokaiselle ihotyypille :)

Ranskalainen Acadèmie on ammattikosmetiikkasarja, joka on ollut aikaisemminkin blogissani esittelyssä. Tykkään todella paljon heidän tuotteistaan, sillä sarjasta löytyy erittäin monipuolisia ja innovatiivisia kotihoitotuotteita eri ihotyypeille.
Tuoksuja rakastavalle tämä sarja on täydellinen lottovoitto!

Sérum Éclat 8H on virkistävä ja kosteuttava seerumi, joka ensinnäkin; tuoksuu taivaalliselta ja jätää iholle kosteutetun, napakan tunteen. Iho oli seerumin käytön jälkeen selkeästi hehkuva ja sävyltään todella tasainen! Seerumissa raaka-ainelistassa yhdistyy todella kosteuttavia ainesosia kuten hyaluronihappoa, joka sitoo ja lisää kosteutta ihoon.

Seerumin hinta n. 61€, 30ml (hinta riippuu jälleenmyyjästä, hinnat maahantuojan sivuilta)

 Seerumin heleyttävä yhdiste on Larrea divaricata -uute. Pienen googlauksen jälkeen selvisi, että tätä pensaasta saatavaa uutetta käytetään hyvinkin paljon kosmetiikassa, sillä uutteella on ihonpintaa silottava vaikutus ja samalla se hilitsee ihon liiallista kiiltelyä.
Levitä seerumia pari painallusta puhtaalle iholle aamuin ja illoin kasvoveden jälkeen ja lisää päälle Aquabaume Éclat geelivoide.Seerumin jälkeen lisäsin aamuin ja illoin heleyttävän Aquabaume Éclat geelivoiteen, joka nimensä mukaan on voiteen ja geelin välistä. Näin kesällä ihoni ei selvästi tarvitse meikin alle muutakuin seerumin, mutta kevättalvella tuo geelivoide oli pesun jälkeen super raikas!

Ihastuin täysin geelivoiteen koostumukseen. Tuotteen koostumus riitti sitomaan kosteutta iholle, sillä aamulla ihoni näytti selkeästi pirteältä. Geelivoiteessa on lisättyjä valoaheijastavia kapseleita, jotka selvästi tasoittivat ihon sävyä.


Geelivoide n. 56€, 50ml (hinta riippuu jälleenmyyjästä, hinnat maahantuojan sivuilta)

Kyllä tämä kombo on mielestäni tämän kesän hehkuvan ihon salaisuus! :)


Jatkoon, ehdottomasti!

***Tuotteet saatu blogin kautta testiin***

Kommentit

Suositut tekstit